Odkaz Protektorov (2020)

Boj o budúcnosť civilizácie vrcholí. Cisár Daniel Hankerson a jeho spojenci, na čele s jeho novomanželkou a superkomandem v jednej osobe Hilo Ebanovou, úspešne ukončili vojnu na odvrátenej strane Centrálneho impéria. U planéty Davenport sa teraz zhromažďuje flotila k rozhodujúcej bitke s Novým prote...

Info

Slov. názov Odkaz Protektorov
Orig. názov Odkaz Protektorů
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Boj o budúcnosť civilizácie vrcholí. Cisár Daniel Hankerson a jeho spojenci, na čele s jeho novomanželkou a superkomandem v jednej osobe Hilo Ebanovou, úspešne ukončili vojnu na odvrátenej strane Centrálneho impéria. U planéty Davenport sa teraz zhromažďuje flotila k rozhodujúcej bitke s Novým protektorátom. Ešte predtým ale musí Daniel otvoriť nadsvetelnú bránu, odkaz zapudenej civilizácie Protektorov, a tiež sa vysporiadať s oveľa bližším nepriateľom vo vlastnej rodine. Ak sa mu to nepodarí, bude mať v chrbte druhú nepriateľskú flotilu a vyústi to v ďalšie miliardy mŕtvych. Oba tieto úlohy cisárovu osobnú jednotku zavedú v predvečer bitky na planétu Zem. Zem je kolískou civilizácie a ako hovorí heslo rodu Hankerson: Civilizácia musí pokračovať.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

To najlepšie za rok 2020: Domáca slovenská a česká scéna

Prinášame vám prvý článok snažiaci sa zhrnúť to najlepšie vo fantastike za rok 2020. Nech sa páči - to najlepšie z domácej slovenskej a českej scény.

5 komentárov