Krvavá dedička (2021)

Princezná alebo netvor? Zlo alebo dobro? Dokáže Ana odolať mámeniu temného podsvetia? V Cyrilskej ríši je mágia považovaná za podradnú a nevítanú. Kto ňou vládne, je zotročený. Nik nesmie zistiť, že korunná princezná Ana ovláda krv v živých bytostiach. Ak sa chce pomstiť za vraždu otca a očistiť ...

Info

Slov. názov Krvavá dedička
Orig. názov Blood Heir
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Princezná alebo netvor? Zlo alebo dobro? Dokáže Ana odolať mámeniu temného podsvetia? V Cyrilskej ríši je mágia považovaná za podradnú a nevítanú. Kto ňou vládne, je zotročený. Nik nesmie zistiť, že korunná princezná Ana ovláda krv v živých bytostiach. Ak sa chce pomstiť za vraždu otca a očistiť svoje meno, potrebuje mocného spojenca. A len jediný človek je dostatočne šialený, aby sa k nej pridal – pán podsvetia Ramson. Aj ten však hľadí najmä na svoje vlastné plány. Dokáže Ana odolať mámeniu temného podsvetia alebo v nej zvíťazí kráľovská krv, ktorá túži po spravodlivosti? Strhujúce čítanie pre fanúšičky Trónu zo skla, Vranej šestky a Červenej kráľovnej!
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

To najlepšie za rok 2021: Young Adult knihy

Ďalší zo série článkov mapujúcich to najlepšie z fantastiky za rok 2021, tentoraz z kategórie Young Adult SFFH literatúry.

0 komentárov

Krv a YA (recenzia knihy Krvavá dedička)

Nuž. Zablúdil som do krajov YA literatúry, ktorá je viac pre dievčatá. Uvedomujem si, že nie som cieľovka, a tak sa pokúsim podtrhnúť veci, ktoré sú v tomto diele celkovo dobré/zlé a nie typické veci,...

0 komentárov

100+ robotov v science fiction! (2/5)

Pokračujeme v predstavovaní 100+ robotov, androidov, kyborgov a vôbec. Nech sa páči, ďalšia várka. Ktorý z nich je váš najobľúbenejší?

1 komentárov

Dosiahne Krvavá dedička svoju pomstu?

Prichádza ďalšia skvelá séria pre milovníkov Trónu zo skla, Vranej šestky a Červenej kráľovnej.

1 komentárov

Ďalšie objekty v ságe