Parstelvan - Pečať (2018)

Poetický príbeh o sile lásky, ktorá obstojí nielen v boji s mečmi, ale aj v súboji sŕdc. Lyrická fantasy z pera slovenskej autorky je vyznaním lásky.

Info

Slov. názov Parstelvan - Pečať
Orig. názov Parstelvan - Pečať
Hodnotenie 80 % (1 hodnotení)
Anotácia Poetický príbeh o sile lásky, ktorá obstojí nielen v boji s mečmi, ale aj v súboji sŕdc. Lyrická fantasy z pera slovenskej autorky je vyznaním lásky.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

B.T. Niromwell @Niromwell 02.12.2018 11:22:09
8
Musím povedať, že najmä prvá časť knihy bola veľmi dobre napísaná, vyslovene krásne. Príbeh je romantický, pomerne klasický, no zároveň vo svojej klasickosti originálny. Čo by som ale vyzdvihla na tejto knihe najviac sú veľmi triezve a povzbudzujúce myšlienky, ktoré ju pretkávajú od začkiatku do konca. Príbeh je, ako romantické príbehy bývajú, občas pekný, občas dramatický, občas zbytočne dramatický, niekedy sa s postavami stotožníte, niekedy máte pocit, že by ste ich prefackali, ale vo väčšine prípadov to vždy zachráni triezvosť a láskavosť autorky, ktorá sa na svoje postavy pozerá a dozerá na nich ako na svoje dietky.

Články

Parstelvan - Pečať (Lindeni, 2018) - recenzia

Vlani zavítala na pulty kníhkupectiev lyrická fantasy o láske, hľadaní mieru, skúškach a bojoch s našimi vnútornými nepriateľmi. V našej recenzii sa pozrieme na to, ako sa jej darilo. Čím ohúrila a kd...

0 komentárov

Odcválať s Parstelvanom v ústrety zapadajúcemu slnku?

Na Bibliotéke bol FantasyFest a na FantasyFeste sa krstili fantasy knihy. Medzi nimi Parstelvan od Silvie Zeumerovej. Už sme si ho stihli prečítať.

2 komentárov

Obrázky

Videá

Trailer - Knižný trailer