Stačí len zabíjať (2014)

Keď na Zem zaútočia vražedné mimozemské monštrá, je Keidži Kirija len jedným z mnohých regrútov, vyslaných zabíjať ... a umierať. A Keidži tiež takmer okamžite umrie - len aby sa vzápätí prebudil ráno pred bitkou, vyrazil opäť do boja a znova zomrel. A znova. A znova. Keidžiho jedinou nádejou na ...

Info

Slov. názov Stačí len zabíjať
Orig. názov Ōru Yū Nīdo Izu Kiru
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Keď na Zem zaútočia vražedné mimozemské monštrá, je Keidži Kirija len jedným z mnohých regrútov, vyslaných zabíjať ... a umierať. A Keidži tiež takmer okamžite umrie - len aby sa vzápätí prebudil ráno pred bitkou, vyrazil opäť do boja a znova zomrel. A znova. A znova. Keidžiho jedinou nádejou na únik z ubíjajúce časovej slučky je zvíťaziť nad nepriateľmi, lenže ako to dosiahnuť? Pod manga adaptáciou slávneho príbehu (ktorý inšpiroval aj film s Tomom Cruisom, Na hrane zajtrajška) je podpísaný okrem iného aj Takeši Obata, jeden z tvorcov série Death Note - Zápisník smrti!
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Stačí len zabíjať

Manga adaptácia predlohy pre Edge of Tomorrow, ukazuje ako ma vyzerať záver. Hektická akcia, násilím zdevastované osoby a časové slučky.

0 komentárov