Sailor Moon (1991)

Hlavnou hrdinkou je Usagi Tsukino, dievča, ktoré sa vie premeniť na superhrdinku Sailor Moon bojujúcu proti nepriateľom lásky a spravedlnosti v mene Mesiaca a tajomnej Mesačnej princeznej.

Info

Slov. názov Sailor Moon
Orig. názov Sailor Moon
Hodnotenie 100 % (1 hodnotení)
Anotácia Hlavnou hrdinkou je Usagi Tsukino, dievča, ktoré sa vie premeniť na superhrdinku Sailor Moon bojujúcu proti nepriateľom lásky a spravedlnosti v mene Mesiaca a tajomnej Mesačnej princeznej.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

8HitBoy @HB 28.01.2021 20:03:05
10
Mocná vec! Aj keď primárne je to jasne určené dievčatám, myšlienky Sailor Moon sú nádherné, silné a unisex. Moje obľúbené časti boli najmä keď sa v deji objavila Hotaru - Sailor Saturn. Vynikajúci príbeh ktorý v správnom pomere mieša v sebe bláznivosť aj vážnosť. Navyše v celom príbehu cítim okrem silného feministického motívu aj mimoriadnu dávku humanizmu a praobyčajnej snahy, aby sa ľudia navzájom tolerovali a mali radi. Nadčasová, vynikajúca vec.

Články

Sailor Moon sa vracia

Kodansha USA sa rozhodla vydať nanovo nielen pôvodnú Sailor Moon v Deluxe edícii, ale prináša dokonca aj doteraz nepublikovaný seriál Codename: Sailor V. O čom by tento tak asi mohol byť?

4 komentárov

Ďalšie objekty v ságe