Diskusia 1/2: Upírie denníky - 1x10 - Bod obratu

Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Diskusia

Šaňo aka Babcom
Mňo... Mňam. Veru, v tejto epizóde sa dá na čo pozerať. :) A to nehovorím len o kolíkoch v telách upírov. Fajn napísané, dobre zahraté, dialógy trochu pokuľhávajú v niektorých scénach, ale možno nás to pripravuje na ďalšie dejové odhalenia - napr. čo tak, či je Tyler vlkolak alebo nie... predsa len, je trochu viac agresívny, keď bol práve spln... hm... a kto premenil Logana? Možno nejaký starý známy našich bračekovcov? Je to tá istá osoba, ktorú zrazila Elena na ceste domov a ktorá ju asi vycucia v ďalšej časti? Haha! Z Eleny bude upírka... no bravo!
21.11.2009
Stano Lacko
Super cast, konecne sme sa dozvedeli na konci 10-tej casti, ze upir zo zaciatku prvej (pilotnej) casti nebol Damon ;-) Inak super!!!!!!!!!!
21.11.2009
Šaňo aka Babcom
Ci pana! Na to som totalne zabudol!!! Zaujimave, ze ten upir v prvej casti ma tiez prsten proti slnku a dokonca schnapol tu babu zo vzduchu... ze by mal nejake metamorfne schopnosti?
22.11.2009
Stano Lacko
Ha ved to a myslim ze este len teraz (teda v 2010) sa to roztoci, lebo padli slova o nejakej rade, zacalo sa to hemzit SPLNOM ovlyvnitelny \"ludia\", este ta carodejnica, sorry zabudol som mena, opat sa otvorila moznost ako sa dostat pod kostol, no no, pojde to pekne dalej ...
22.11.2009
Ján Onofrej
uf...to bol dnešok... zvládol som všetkých desať častí za sebou:D... celkom ma to zaujalo... posledná mnou videná upírska vec bol ako inak Súmrak:D... takže som vcelku spokojný... ako to pôjde ďalej? Z Eleny tak skoro upírka nebude podľa mňa, nebolo by to až také zaujímavé... Stephen stihne dobehnúť:D... čo sa týka rady, nech sa to nezvrhne na vlkolakov... ľudia možno budú lepší, aj keď vlkolak by sa tiež mohol objaviť...teším sa na avizovaný súboj starosta vs. učiteľ histórie... môžem predpokladať vlkolak vs. upír?
22.11.2009
Šaňo aka Babcom
Podla mna Alaric nie je upir, ale lovec upirov. Tym padom by sa vysvetlil aj ten prsten, ak patri do nejakej starej rodiny, ktorej pradedo uz kolikoval bestie, pretoze upir XY mu zabil milu... a mozno to bol dokonca niektory z nasich znamych... a co je viem, iba vymyslam... Podla mna na tom ale nieco s tymi vlkolakmi bude... :) Preco by inak boli zobrazovali ten spln. :D Joj, som rad, ze sa opaet niekto namotal... teraz uz len preckat na dalsiu cast do januara.
23.11.2009
Stano Lacko
Ahoj Jano, vitaj medzi fanusikmi, este ze je doteraz len 10 casti lebo by si mal oci jak biliardove gule, keby si to pozeral naraz, ja som to pozeral ked bolo 7 casti a mal som teda dost ;-)
No ked vezmememe v uvahu ze Twilight je tymto dielom (kniznou predlohou) znacne ovplyvneny, myslim, ze na vlkodlakov sa mozeme tesit, dufam vsak ze to bude zaujimavejsie, ako v spominanej sage ;-)
23.11.2009
Ján Onofrej
:D počkajte týždeň, kým si pozriem aj SGU:D tiež mám všetky časti, len som sa k tomu ešte nedostal...a potom počkajte kým si pozriem všetky ostatné časti SG - to bol totiž plán na prvý rok na vysokej:D
čo sa týka denníkov, mal som chuť asi po tretej časti prestať, bolo to také...no ale potom sa to začalo zamotávať a už sa neviem dočkať ďalšej časti:D
23.11.2009
Stano Lacko
Tak to gratulujem, na vyske mas toho casu potom celkom dost vsak? ;-)
23.11.2009
Ján Onofrej
na začiatku:D....teraz je to horšie, blížia sa zápočty a skúšky... ale popri tom pracujem, ak mám možnosť, a momentálne mám....dokonca dnes by mala prísť prvá výplata:D
23.11.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.