Liga spravodlivosti Zacka Snydera (2021)

Bruce Wayne, odhodlaný zabezpečiť, aby konečná obeta Supermana nebola márna, spojí sily s Dianou Prince a vymyslia plán ako dať dokopy tím metaľudí, aby ochránili svet pred blížiacou sa hrozbou katastrofických rozmerov.

Info

Slov. názov Liga spravodlivosti Zacka Snydera
Orig. názov Zack Snyder's Justice League
Hodnotenie 80 % (2 hodnotení)
Anotácia Bruce Wayne, odhodlaný zabezpečiť, aby konečná obeta Supermana nebola márna, spojí sily s Dianou Prince a vymyslia plán ako dať dokopy tím metaľudí, aby ochránili svet pred blížiacou sa hrozbou katastrofických rozmerov.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

Roland Axenberg @martiner 24.03.2021 08:20:47
7
Kryštalicky čistá komiksovka s pridanou hodnotou v podobe snyderovho audiovizuálneho majstrovstva, po ktorej pozretí sa však stále nemôžem ubrániť dojmu, že na rozdiel od Marvelu, DC tie tímovky nejako nesedia.
8HitBoy @HB 19.03.2021 14:03:00
9
Oveľa kvalitnejšie vybudovaný a podaný príbeh, než pár rokov stará kinoverzia. Snyder dal priestor na vyniknutie všetkým šiestim členom tímu. Navyše všetci mali aj veľmi zaujímavé backstorky a divák mal šancu si ich obľúbiť (na rozdiel od kinoverzie, kde boli Aquaman, Flash a Cyborg akoby navyše). Vizuálne nádherné, bláznivo snyderovské, plné bullet-time momentov a nadupanej akcie. Snyderovi sa de facto podarilo v štyroch hodinách vybudovať to, čo Marvel pred uvedením svojej tímovky Avengers budoval postupne niekoľko filmov. Toto by naozaj mohla byť cesta, pre DC, ako sa odlíšiť od Marvelu a ísť svojou, síce odlišnou, ale nemenej kvalitnou cestou. Je škoda, že sa tak zrejme už nikdy nestane.

Články

NerdSpace online: Justice League: Zack Snyder’s Cut!

Aktuálne v NerdSpace na twitchi: diskucia o Justice League: Zack Snyder’s Cut!

0 komentárov

Zack Snyder's Justice League (recenzia)

Sny sa občas fanúšikom plnia a Justice League Zacka Snydera je toho jednoznačným dôkazom. Po štyroch rokoch sme sa konečne dočkali verzie, akú sme si všetci zaslúžili hneď na začiatku. Takzvaný Snyder...

7 komentárov

Videá

Zack Snyder's Justice League | Official Trailer | HBO Max