Jupiter na vzostupe (2015)

Mladá žena zistí, že je dedičkou medzigalaktického šľachtického rodu a musí bojovať, aby ochránil zem pred zničením.

Info

Slov. názov Jupiter na vzostupe
Orig. názov Jupiter Ascending
Hodnotenie 45 % (4 hodnotení)
Anotácia Mladá žena zistí, že je dedičkou medzigalaktického šľachtického rodu a musí bojovať, aby ochránil zem pred zničením.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Minirecenzie

xius @xius 28.01.2021 21:55:10
4
Trpke sklamanie. Ocakavania boli vysoke, ale triezve a realita plocha, nudna a tak nejak priserne lacna? Nad dejom si nikto hlavu nelamal, pozliepali par klise a bolo. Z celeho blockbustera stoji za to len scena pri boji s byrokraciou. To musel tocit niekto iny! Tam sa na chvilu zjavi film, ktorym Jupiter Ascending velmi chcel byt. Zapinat jedine ako background pri upratovani.
Veronika Valent @Veronika Valent 08.10.2018 19:21:12
5
Síce som dávnejšie tento film nevidela, ale pokiaľ si dobre pamätám, pôsobil na mňa ako sci-fi rozprávka o popoluške, živej "vode", záchodovej kefe a vlčiakovi, čo naozaj nepôsobil ako pes, ako spomínala Niromwell, pretože tie oči mal aj na mňa primalé a priúzke. Filmoví tvorcovia si dali záležať na veľkolepej virtuálnej filmovej výprave, no nevyhli sa ani zopár nudným, či trápnym momentom. Osobne považujem tento film za komediálnu rozprávku. Jediné, čo ho ako-tak zachraňuje, je Channing Tatum a Mila Kunis, na ktorých sa, povedzme si pravdu, dá celkom dobre pozerať. (Teda aspoň nám babám.) Pre pánov je Jupiter Ascending asi odpad. Alebo sa mýlim?
YaYa @YaYa 04.10.2018 15:53:40
4
Film tak na 4 body. Ale môže byť z neho stobodová "movie night" s kamošmi. Stačí otvoriť víno, spraviť chlebíčky a nechať voľný priebeh... dojmom a pocitom :D. Pre dokonalý zážitok sa po dopozeraní odporúča ihneď premietať príslušný úprimný trailer.
B.T. Niromwell @Niromwell 04.10.2018 14:46:22
5
O tomto filme by sa toho dalo povedať veľa. V prvom rade, strašne ťažko sa pozerá na hlavného hrdinu lebo vyzerá ako mačka a nie som si celkom istá tým prečo. Pointa nie je veľmi originálna, hlavná hrdinka je ťažko uveriteľná, lebo na také jednoduché dievča je nejaká premúdrelá. Vizuálne je to film veľmi krásny, dá sa to ale precítiť až v 3D verzii, nakoľko v 2D vás tie naháňačky po piatich minútach prestanú baviť. Na čo je vlastne taká dlhá naháňačka na začiatku filmu, keď je jasné, že sa nikomu nič nestane?

Články

Filmová história sci-fi, časť 9. (2010-2020)

Očakávania, že po úspechu {sfdb,1694,Avatara} (2009) sa dočkáme oživenia vysoko rozpočtových a originálnych sci-fi produkcií sa nenaplnili. Tie najveľkolepejšie a najvýpravnejšie sci-fi filmy sa držia...

0 komentárov