Votrelec: Covenant (2017)

Pokračovanie filmu Prometheus

Info

Slov. názov Votrelec: Covenant
Orig. názov Alien: Covenant
Hodnotenie 60 % (2 hodnotení)
Anotácia Pokračovanie filmu Prometheus
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
David Michael Fassbender
Daniels Katherine Waterston
Filmová história scifi

Minirecenzie

xius @xius 28.01.2021 22:13:13
6
Alde to zhrnul pekne. Neurazi, nenadchne. Je to tak nejak okej, lebo dobre napady a atmosferu dole stahuju ohrane napinaky. Ocenujem len mimochodom vysvetleny koniec Elizabeth Shaw z Promethea, taketo detaily z toho urobili ovela desivejsi film. (hoc to asi v tomto pripade bola z nudze cnost)
Aldeberan @Aldeberan 30.10.2018 22:17:58
6
Tento film nie je až tak zlý, ako všetci hovoria. Len musíte zabudnúť na to, že existoval nejaký Prometheus. Nechcite od tohto filmu žiadne vysvetlenia, nedočkáte sa ich a tie, čo vám režisér dá, sú nanajvýš neuspokojivé! Asi najväčším problémom filmu, aspoň v prvej tretine, je, že sa postavy sa správajú ako keby práve ukončili základný výcvik Vesmírnej flotily zo Star Treku. Inému scifi by to asi ľudia tolerovali, avšak fanúšikovia temného vesmíru Votrelcov majú iné požiadavky. Keď uplynie prvých 40 minút filmu a psotavy spravia všetky hlúpe chyby, ktoré bežne robia puberťáci v slasher filmoch, konečne na rad príde votrelecký horor, kedy vám behajú zimomriavky po krku a nechcete, aby tá postava išla do tej vedľajšej miestnosti (spoiler: pôjde tam). Na konci konečne uvidíme aj niečo, čo sa skoro podobá na votrelca v celkom dobrej akčnej scéne. Keby bol takto dobrý 4. votrelec, každý by bol spokojný. Ale z nejakého dôvodu každý o Scotta čaká majstrovský kúsok. Nuž, mne stačí aj nadpriemerný horor.

Články

Plánovaný seriál o votrelcoch sa bude odohrávať na Zemi.

Čo takto seriál o votrelcoch odohrávajúci sa na Zemi? Za nás jednoznačne ÁNO!!! Ideálne krvavo R-kový a pekne pesimistický!

0 komentárov

Filmová história sci-fi, časť 9. (2010-2020)

Očakávania, že po úspechu {sfdb,1694,Avatara} (2009) sa dočkáme oživenia vysoko rozpočtových a originálnych sci-fi produkcií sa nenaplnili. Tie najveľkolepejšie a najvýpravnejšie sci-fi filmy sa držia...

0 komentárov

Má štyridsať a je nesmrteľný: Votrelec - krvavé dedičstvo. pokračovanie (by Marek Hyena Eliáš)

Úspech pôvodného Votrelca otvoril Pandorinu skrinku s celým univerzom a množstvom pokračovaní, z ktorých len máloktoré akú-takú kvalitu.

0 komentárov

Alien: Covenant – recenzia po funuse

Posádka medzihviezdnej kolonizačnej lode Covenant zachytí po tom, čo dôjde k jej poškodeniu, signál vychádzajúci z neznámej planéty. Rozhodnú sa ju preskúmať, no na povrchu nájdu len samé otázky...a s...

0 komentárov

Alien: Covenant, Prometeus pokračuje

Prometeus alebo Votrelci pokračujú. Ďalší darček k týmto vianociam.

0 komentárov

Prometheus 2 má nového scénaristu

Michael Green, scénarista Green Landerna spolupracuje momentálne s Ridley Scottom aj na novom Blade Runnerovi, dostal za úlohu prepracovať pokračovanie Promethea.

1 komentárov

Videá

Trailer - Prvý trailer