Nekonečný príbeh (1984)

Bastian je malý chlapec, ktorý je šikanovaný v škole ďalšími chlapcami. Pri naháňačke s nimi utečie do antikvariátu, v ktorom stretne starého majiteľa. Ten mu ukáže knihu s prastarým príbehom, ktorý môže byť nebezpečný. Bastian si knihu "požičia" a začne ju hneď čítať. Čoskoro na to je už súčasťou d...

Info

Slov. názov Nekonečný príbeh
Orig. názov Unendliche Geschichte, Die
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Bastian je malý chlapec, ktorý je šikanovaný v škole ďalšími chlapcami. Pri naháňačke s nimi utečie do antikvariátu, v ktorom stretne starého majiteľa. Ten mu ukáže knihu s prastarým príbehom, ktorý môže byť nebezpečný. Bastian si knihu "požičia" a začne ju hneď čítať. Čoskoro na to je už súčasťou deja v krajine Fantázia, ktorá bojuje o svoje prežitie.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Bastian Barret Oliver
Bastianov otec Gerald McRaney
Koreander Thomas Hill
Teeny Weeny Deep Roy
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Cosplay of the Day - 13.12.2012

Nemá chybu. Nápad, realizácia.

3 komentárov

Filmová história sci-fi, časť 5. (1980-1990)

V osemdesiatych rokoch prežíva sci-fi zlatú éru. Plné peňaženky producentov, ktorí sú ochotný míňať na predtým nemysliteľné projekty dávajú vzniknúť množstvu výnimočných filmových diel.

21 komentárov

Reštart Nekonečného príbehu

Podľa Hollwood Reportera sa Warner Bros. a ďalšie dve produkčné spoločnosti chystajú updateovať detský fantasy príbeh podľa knihy Michaela Endeho. Ten sa dočkal kultového spracovania v 80-tych rokoch.

8 komentárov

Videá

Trailer - Trailer 1
Trailer - Trailer

Ďalšie objekty v ságe