Votrelec vs. Predátor (2004)

Počas archeologickej expedície do Arktídy sa skupina vedcov a archeológov ocitne uprostred boja medzi rojom Alienov a piatymi dospievajúcimi Predátormi. Už veľmi skoro si celý tím uvedomí, že len jeden druh môže vyhrať.

Info

Slov. názov Votrelec vs. Predátor
Orig. názov AVP: Alien Vs. Predator
Hodnotenie 40 % (1 hodnotení)
Anotácia Počas archeologickej expedície do Arktídy sa skupina vedcov a archeológov ocitne uprostred boja medzi rojom Alienov a piatymi dospievajúcimi Predátormi. Už veľmi skoro si celý tím uvedomí, že len jeden druh môže vyhrať.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Minirecenzie

Aldeberan @Aldeberan 30.10.2018 22:13:30
4
Nie až tak zlý film. Kedy v tom nebol votrelec a predátor, ale dve iné príšery, ľudia by to možno mali celkom radi. Ale vzhľadom na to, že obidve vesmírne príšery majú za sebou oddaný a rozsiahli fandom, tento film schytal plno hejtu. To ešte ľudia nevedeli, že čoskoro príde Prometheus (osobne mi je Scottove pseudofilozofovanie sympatickejšie, ako štúdiový pokus o ďalší sterilný akčný film). Film podľa mňa nie je moc zábavný, má viacero trápnych momentov, vrátane niektorých scén, kde sa bijú votrelci a predátori, ktoré by mali byť oporou filmu. Bohužiaľ, tento film sa nevydaril v mnohách oblastiach, od scenára, cez akciu po postavy, avšak ide takú tú miernu podpriemernosť, na ktorú sa ťažko nadáva. Keď dopozeráte tento film, nebudete nahnevaný nad jeho debilnosťou. Ale možno budete trochu smutný, že ste zas o hodinu a pol starší a ten čas vám nikto nevráti.

Články

Plánovaný seriál o votrelcoch sa bude odohrávať na Zemi.

Čo takto seriál o votrelcoch odohrávajúci sa na Zemi? Za nás jednoznačne ÁNO!!! Ideálne krvavo R-kový a pekne pesimistický!

0 komentárov

Má štyridsať a je nesmrteľný: Votrelec - krvavé dedičstvo. pokračovanie (by Marek Hyena Eliáš)

Úspech pôvodného Votrelca otvoril Pandorinu skrinku s celým univerzom a množstvom pokračovaní, z ktorých len máloktoré akú-takú kvalitu.

0 komentárov

Alien: Covenant – recenzia po funuse

Posádka medzihviezdnej kolonizačnej lode Covenant zachytí po tom, čo dôjde k jej poškodeniu, signál vychádzajúci z neznámej planéty. Rozhodnú sa ju preskúmať, no na povrchu nájdu len samé otázky...a s...

0 komentárov

Kto vyhrá?

Ďalší zo série obrázkov Alien vs. Predator

0 komentárov

Filmová história sci-fi, časť 7. (2000-2010)

Tak ako literárne aj filmové sci-fi sa začiatkom milénia dostáva do krízy. Originálnych námetov je čoraz menej a filmovej produkcii dominujú adaptácie komiksov, počítačových hier ako aj množstvo pokra...

14 komentárov

Videá

Trailer - Trailer
Trailer - Trailer