Aliens versus Predator (1999)

Hra nabídne tři rozdílné příběhové linky v závislosti na zvoleném druhu. Za mariňáka je nutné dostat se z planety LV-426. Úkolem vetřelce je ochránit hnízdo před mariňáky a predátor jak jinak loví:).

Info

Slov. názov Aliens versus Predator
Orig. názov Aliens versus Predator
Hodnotenie 90 % (1 hodnotení)
Anotácia Hra nabídne tři rozdílné příběhové linky v závislosti na zvoleném druhu. Za mariňáka je nutné dostat se z planety LV-426. Úkolem vetřelce je ochránit hnízdo před mariňáky a predátor jak jinak loví:).
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Minirecenzie

Aldeberan @Aldeberan 30.10.2018 22:17:34
9
Nad touto hrou som svojho času strávil hodiny, frustrovaný, vystrašený a vnorený do jej temného sveta. V podstate ide o tri hry v jednej – hrať z mariňáka, votrelca a predátora sú tri odlišné zážtky. Prečo si asi väčšina ľudí bude pamätať túto hru je pravdepodobne mariňácka kampaň – pekelne ťažká, desivá a zábavná. Keď píšem tieto riadky, počujem v hlave zvuk smart gunu pred očami vidím nízkopixelvú grafiku hry so šesťuholníkovými hlavňami zbraní. Geniálne, aj keď popravde – hra nezostarla úplne dobre a dnes už asi nájdete lepšie kúsky.

Články

Alien: Covenant – recenzia po funuse

Posádka medzihviezdnej kolonizačnej lode Covenant zachytí po tom, čo dôjde k jej poškodeniu, signál vychádzajúci z neznámej planéty. Rozhodnú sa ju preskúmať, no na povrchu nájdu len samé otázky...a s...

0 komentárov