Poviedky na počkanie 76 - Vyhodnotenie

Ak ste zvedaví, koľko poviedok prišlo a od ktorých autorov, šup sem!
YaYa
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Dnešné témy inšpirovali 16 autorov. Ich poviedky nájdete tu:


Aby sme si trochu predĺžili napätie a podporili diskusiu, bodovanie bude do zajtra večera skryté. Tešíme sa na vaše komentáre.

Pozor!

Najbližšie Poviedky na počkanie budú naživo! Konkrétne v nedeľu 26. marca na AnimeShow, najväčšom slovenskom cone (ktorého Sci-fi línia sa, mimochodom, od tohto roka stáva Scifi.sk líniou). Poviedky na počkanie naživo sa začnú o 15:00. Povinná výbava - papier, pero, prípadne počítač, alebo na čom sa vám najlepšie píše, a kreatívna nálada. Ako motivácia poslúžia knižné odmeny od nášho spoluorganizátora, vydavateľstva Hydra.
Tí, čo máte do Bratislavy ďaleko, neľakajte sa. Nevynecháme ani klasické online kolo, len sa nám pre con trochu posunie. Dáme si ho hneď týždeň na to, v sobotu 1. apríla.

Ste rozbehnutí a ešte by ste si niečo napísali? Už len tri dni vám zostávajú, ak sa chcete zapojiť do našej výzvy Fantastická poviedka. Poviedky najbližšieho kola môžete posielať do utorka 28. februára do polnoci.
Máte hotovú aj inú, nesúťažnú poviedku? Chcete sa s ňou podeliť s ostatnými fanúšikmi scifi, fantasy a hororu? Na scifi.sk vždy radi prijmeme a uverejníme každú žánrovú poviedku, ktorú nám pošlete. Tak teda neváhajte!

YaYa

YaYa
Má rovnako rada bosorky na metlách aj vesmírne lode. Pre scifi.sk najmä recenzuje knižky, na streamoch filozofuje o Fantastickej poviedke a organizuje Poviedky na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

MartinB
Dočítané. Za mňa mali najlepšie poviedky BaconBacon a B.T. Niromwell, a na chrbát im dýchal Veles.
26.02.2023

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB