Poviedky prijaté do výzvy Fantastická poviedka - druhé kolo roku 2021

V druhom kole našej výzvy sa bude hrať o stovečku. A ktože o ňu bude súťažiť?
Filmová história scifi
Prvé kolo našej výzvy prinieslo rekordný počet poviedok, druhé kolo bude čitateľsky o čosi menej náročné. Čítať budeme osem príspevkov:
Ak ste nám poviedku poslali, ale na zozname ste sa nenašli, napíšte nám buď správu cez messenger, na FB, e-mailom na poviedky@scifi.sk, alebo pod tento článok. Rovnako nás kontaktujte v prípade akýchkoľvek otázok, pripomienok alebo pochvál.
Nasledujúcich 8 dní budeme klasicky po jednom uverejňovať vyššie zmienené poviedky a veríme, že ich budete bodovať a komentovať. Ak víťazný príspevok splní našu výzvu a získa v priemernom hodnotení 8 alebo viac bodov, odmeníme ho výhrou, ktorá je v tomto kole až 100 EUR! Takže ide do tuhého! Ak bude mať víťaz menej bodov, získa od nás tričko. Na bodovanie a komentovanie máte čas do 14. mája do polnoci.
A potom... potom vyhlásime, ako to celé odpadlo!
Spolu s víťazom vyhlásime aj meno jedného z komentujúcich čitateľov a odmeníme ho tričkom.
Kompletné pravidlá výzvy Fantastická poviedka nájdete tu. Zároveň už prijímame vaše poviedky do tretieho tohtoročného kola, na zaslanie máte dva mesiace, uzávierka je 30. júna.
Autori sa už teraz tešia na vaše komentáre a čitatelia na vaše poviedky!

B.T. Niromwell

B.T. Niromwell
Má rada: dobrú literatúru, dobré béčka, knihy, filmy, rýpanie do začínajúcich autorov. Nemá rada: zlú literatúru, ľudí, čo používajú slovo "moc" ako príslovku

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

B.T. Niromwell
Po preskúmaní všetkých našich komunikačných kanálov sme našli ešte jednu poviedku poslanú pred uzávierkou, a tak sa počet súťažných príspevkov zvyšuje na osem. Držím palce a teším sa na čítanie a plodnú diskusiu!
02.05.2021

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB