Vlastné tričko, alebo ako si vytvoriť vlastné jedinečné tričko

Mať trendové tričko, ktoré by vám závidel aj skalný fanúšik fantastiky, môže mať dnes každý. Dnes si ukážeme ako.
Veronika
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Tričko s vlastnou potlačou

Mať trendové tričko, ktoré by vám závidel aj skalný fanúšik fantastiky, môže mať dnes každý. Ponuky sa na vás sypú z každej strany, a to bez ohľadu na to, či preferujete nákupné horúčky priamo v obchode, alebo cez internet. Ak viete, čo chcete, nemusíte dlho premýšľať nad tým, kde a ako si zadovážiť kúsok, ktorý by skrášlil šatník a nechal vás vytŕčať z davu. Ako vybrať tričko s potlačou pre mužov?
Hovorí sa, že fantázii sa medze nekladú, a tento milý výrok platí aj pri tričkách, ktoré chcú byť zámerne iné. Takúto zvláštnu inakosť (v dobrom slova zmysle) vám prináša aj internetový obchod Trickovy.sk, ktorý (narozdiel od väčšiny geekovských obchodov s podobným tovarom) ponúka zanieteným nadšencom zaujímavých potlačí jednoduché a pomerne kreatívne oddelenie – produkty s vlastnou potlačou!
Ak milujete Harryho Pottera, Hviezdne vojny, Ghibliovky, Hry o tróny... jednoducho napísané, ak ste geek od hlavy až po päty, určite vás poteší možnosť poriadne sa vyblázniť na tričkách, mikinách, zásterách na varenie, šálkach, vankúšoch a, dokonca, aj na plátených taškách. Nemusíte byť vychýreným umelcom, aby ste zvládli návrh, ktorý vám pomôže do detailov doladiť kreatívny tím stojaci za touto značkou. Aj keď sa súčasná ponuka obchodu Trickovy.sk obmedzuje skôr na bežne vtipné, úsmevne viaczmyselné výroky či citáty, osloviť chce čo najširšiu skupinu potenciálnych zákazníkov, medzi ktorých patríte aj vy – nadšenci fantastiky, komiksov, stolných hier, dobrých filmových trhákov aj magických kníh.
scifi.sk všehochuť - Reklamné - Tričko PR
scifi.sk všehochuť - Reklamné - Tričko PR Disclaimer
Zbúrajme zábrany, buďme kreatívni!
Vytvoriť si (hlavne) tričko s vlastnou potlačou je jednoduché. Potrebujete sa zmerať, vybrať si farbu, nájsť motív, ktorý by ste na tričku chceli mať (pozor na autorské práva!) a vašu požiadavku zaslať cez nákupný košík podobne, ako to zvyknete robievať pri bežnom online nákupe. Dôležité je prekontrolovať si všetky údaje, predovšetkým e-mailovú adresu, aby sa s vami zamestnanci obchodu dokázali spojiť a následne doladiť detaily objednávky.
Tento proces je nenáročný, rýchly, zodpovedá cene aj kvalite produktu a z nového trička sa môžete tešiť v relatívne krátkom čase.
Pokiaľ váhate nad tým, či sa oplatí investovať do potlače ako takej a práve v tomto obchode, môžeme vás s čistým svedomím ubezpečiť, že nič neoľutujete, nakoľko obchod Trickovy.sk poznáme a výrobky sme si otestovali (dávno pred tým, ako sme sa rozhodli zverbovať vás).
To, čo vám obchod garantuje, aj dostanete. A nielen to, každý balíček v sebe obsahuje i malé prekvapenie – zľavu na ďalší nákup a motivačný reklamačný lístok (v prípade, žeby ste s produktom neboli spokojní. Nám sa to však zatiaľ nestalo).
Keďže ste doteraz nedostali to, čo ste hľadali, máme tu pre vás celkom sympatické riešenie – veci s vlastnou potlačou cez e-shop Trickovy.sk, ktorý otvára brány do sveta fantázie každému z nás. A to okamžite, pohodlne a hlavne bezpečne!

Veronika

Veronika
Vyriekol to Hagrid, správca Rokfortských lesov, lúk a hájov: "Čo má prísť, príde, a keď to príde, budete si s tým musieť dať rady."

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB