Získa Uväznená kráľovná vytúženú slobodu?

Druhý diel úspešnej fantasy série od Kristen Ciccarelli nás opäť zavedie do sveta Iskari.
Ella
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Uväznená kráľovná - Obálka - slovenská obálka
Uväznená kráľovná - Obálka - slovenská obálka Disclaimer
Kristen Ciccarelli si knihou Posledný Namsara okamžite získala fanúšikov po celom svete. A to nie len nádherne prepracovaným svetom, ale aj zaujímavými a uveriteľnými postavami, ktoré dokázali čitateľov chytiť za srdce. Už prvý diel bol natoľko napínavý, že väčšina čitateľov, vrátane nás, ho sotva dokázala pustiť z ruky. A inak tomu nebude ani tentoraz.
13.03.2020 nám vydavateľstvo Albatros Media (COOBOO) prináša pokračovanie série pod názvom Uväznená kráľovná, v ktorom sa vraciame do sveta Iskari. Kým prvým dielom nás sprevádzala pricezná Asha, tentoraz sa príbeh bude točiť okolo jej brata Daxa, ktorý spravil priam osudovú chybu. Bude ho nakoniec stáť život?
Uväznená kráľovná - Scéna - mapa
Uväznená kráľovná - Scéna - mapa Disclaimer
Čoho všetkého ste ochotní vzdať sa pre lásku? Sestry Rou a Essie spájalo puto silnejšie než krv. Až do dňa, keď Essie zomrela a jej dušu uväznili v tomto svete. Na svedomí to mal Dax, dedič Firgaardskeho trónu. Roa sa zaprisahala, že sestru pomstí a princovi nikdy neodpustí. Ani keď sa Dax priplazí za Rou so žiadosťou o pomoc pri zvrhnutí tyranského kráľa. Roa súhlasí, ale s jednou podmienkou: Dax ju musí vyhlásiť za kráľovnú!
S korunou na hlave je cudzinkou na kráľovskom dvore. A napriek všetkému, čo obetovala, Dax stále nesplnil svoje sľuby – jej rod naďalej trpí. Potom sa jej naskytne šanca všetko napraviť – zbaviť sa manžela a zachrániť sestru. Musí len zabiť kráľa.

Ella

Ella
Milovníčka fantasy, sci-fi a všetkého normálne nenormálneho :)

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB