Nový krátky film z Jurského sveta

Universal Pictures vypustilo do sveta prednedávnom krátky osem-minútový film z univerza Jurského sveta a veru, naše najobľúbenejšie jaštery sú späť - hoci nakrátko - ale za to vo veľmi dobrej forme.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Krátky film je zasadený do udalostí rok po poslednom filme Jurský svet: Zánik ríše z roku 2018, v ktorom sa dinosaurom podarí prelomiť všetky bariéry, ktoré by ich mohli zastaviť, a následne sa stávajú súčasťou nášho sveta.
Rodinka triceratopsov sa vo filme dostane do kempu, kde sa snažia nájsť niečo pod zub. Keď ich ale prepadne väčší alosaurus, ktorý na nich zaútočí, sranda a ňuňuňu pocit končia a prichádza studený pot dole chrbtom.
Krátky film natočil režisér Colin Trevorrow, ktorý točil aj prvé dva filmy zo sveta Jurského sveta.
Ešte nepomenované tretie pokračovanie by sa malo dostať do kín v júni 2021 a tiež ho bude mať na svedomí Trevorrow. Pozrieť si ale krátky film Súboj pri Big Rock si ale môžete už teraz:
Battle at Big Rock - Celý záznam - Film Disclaimer

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB