V IT: CHAPTER 2 sa objaví aj James McAvoy

McAvoy je pripravený bojovať s tým, čo príde v septembri. A bude to krvák.
Filmová história scifi
Jedným z najočakávanejších filmov tohto roku je IT: Chapter 2 od režiséra Andyho Muschiettisa. Ide o pokračovanie hororového filmu To („IT“) z roku 2017.
Film IT: Chapter 2 má premiéru v septembri, ale už v blízkej budúcnosti by sme mohli očakávať oficiálny trailer. Ak sa neviete dočkať a chcete už teraz nahliadnuť do filmu, nezúfajte. Režisér Andy Muschietti zverejnil oficiálnu fotografiu Jamesa McAvoya, ktorý vo filme stvárni (teraz už dospelého) Billa. Muschietti zverejnil fotografiu 21. apríla, čím oslávil McAvoyove narodeniny.
To: Kapitola druhá - James McAvoy v IT: Chapter 2
To: Kapitola druhá - James McAvoy v IT: Chapter 2 Disclaimer
Druhá časť filmu sa odohráva 27 rokov po tom, ako skupina kamarátov porazila klauna Pennywisea. Počas dospievania zabudli na to, čo sa v minulosti stalo. Jediný z partie kamarátov, kto zostal v Derry a dával pozor na mesto, je Mike Hanlon. Jeho postava sa radikálne zmenila – stal sa z neho narkoman. Keď sa v meste opäť začali diať zlé veci a mizlo viac a viac detí, bol to on, kto zavolal kamarátov z detstva. Pripomenú si sľub, ktorý si dali – ak sa do mesta vráti zloba, vrátia sa aj oni. Pokračovanie filmu sa s najväčšou pravdepodobnosťou bude zaoberať aj klaunom, a tak zobrazí scény aj z Pennywiseovej minulosti v meste Derry. Herec Bill Skarsgård, ktorý hrá postavu Pennywisea, by bol rád, ak by filmové pokračovanie nahliadlo do klaunovej chorej mysle.
To: Kapitola druhá - Jessica Chastain ako Beverly
To: Kapitola druhá - Jessica Chastain ako Beverly / Zdroj Disclaimer
Ako naznačil scenárista Gary Dauberman, záver filmu bude pravdepodobne srdcervúci.
„V prvom filme chodia všetci spolu do školy, takže ich vidíte spolu. Ale prešlo 27 rokov (a nepovažujem to za spoiler) a všetci sú rozpŕchnutí po štáte [Maine]. Vidíme však, čím sa stali, a myslím si, že je to vzrušujúce. A navyše je úžasné vidieť ich opäť spolu v Derry. Myslím si, že koniec filmu bude pre divákov uspokojivý, ale možno im zlomí srdce.“
„Film bude tým najkrvavejším hororom v histórii,“ prezradila v The Tonight Show predstaviteľka Beverly, Jessica Chastain. Nadšenci krvavých hororov sa majú na čo tešiť.
Film sa natáča v Toronte. V hlavných úlohách hrajú: Jessica Chastain ako Beverly, Jay Ryan ako Ben, James Ransone ako Eddie, Andy Bean ako Stanleyho Uris a Isaiah Mustafa ako Mike. Detské úlohy filmových postáv si zahrajú: Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Jeremy Ray Taylor, Finn Wolfhard, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs a Jack Dylan Grazer.
To: Kapitola druhá - Plagát
To: Kapitola druhá - Plagát / Zdroj Disclaimer
Snímka dorazí do slovenských kín začiatkom septembra 2019.

Silvia Pristašová

Silvia Pristašová
Začiatok formatívnych rokov odštartovala encyklopédiami, atlasmi a fantasy literatúrou, nie dievčenskými románmi. Kráse a možnostiam fantastiky, predstavivosti a úžasným filmovým trikom som zostala verná do dnes.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB