Chystá sa nové Blade Runner anime

Ak vám nestačil minuloročný návrat do sveta Blade Runnera, máme tu dobrú správu, v príprave je ďalšie dielo z tohto univerza.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Anime seriál bude niesť názov Blade Runner - Black Lotus. Dej seriála je zatiaľ veľkou neznámou, no podľa zverejnených informácií sa tú objavia známe postavy a bude sa odohrávať v roku 2032. Čiže 17 rokov pred udalosťami najnovšieho filmu Blade Runner 2049 a zároveň pôjde o sequel k Blade Runner: Black Out 2022.
Hoci o príbehu toho nevieme takmer nič, za seriálom stoja veľké mená. Šinčiró Watanabe, režisér kultového anime Cowboy Bebop sa bude podieľať na novom Blade Runnerovi ako „creative producer“. Režisérmi bude taktiež dvojica známych anime režisérov. Šindži Aramaki má za sebou Appleseed filmy a Kendži Kamijama režíroval Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Všetko sú to diela, ktoré majú v anime svete svoje meno a tak by z režisérskeho hľadiska pri Black Lotus nemali byť obavy.
Dátum vydania seriálu ale zatiaľ nie je známy. Vydaný bude pod záštitou Adult Swim a v našich končinách by ho mala vysielať streamovacia služba Crunchyroll. Produkcia na seriáli ale ešte nezačala, nakoľko Aramaki a Kamidžama momentálne pracujú na reboote Ghost in the Shell: Stand Alone Complex. Na nové anime zo sveta Blade Runnera sa tak načakáme určite niekoľko mesiacov. Pre fanúšikov je ale dobrá správa, že sa niečo určite chystá.

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB