Nechajte sa nalákať prvými minútami nového sci-fi seriálu Nightflyers

George R. R. Martin, tvorca Hry o tróny, chystá nový seriál
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Nightflyers - Gretchen Mol ako doktorka Agatha Mathieson
Nightflyers - Gretchen Mol ako doktorka Agatha Mathieson / Zdroj Disclaimer
Kanál Syfy zverejnil prvých päť minút pripravovaného sci-fi seriálu Nightflyers od Georga R. R. Martina. Otváracia scéna vyzerá naozaj solídne a napínavo. Navnadí vás?
Nightflyers - Ukážka - Ukážka Disclaimer
Klip začína obrazom vesmírnej lode vznášajúcej sa uprostred vesmíru plného trosiek. Na lodi panikári dr. Agatha Matheson (Gretchen Mol), ktorá reaktivuje umelú gravitáciu. Práve keď zasiela správu o vážnom poškodení lode Nightflyer a úmrtí členov posádky, do miestosti vkročí pískajúci pomätenec so sekerou. Veci potom naberú neočakávaný smer.
Podkladom pre seriál Nightflyers je novela od samotného Georga R. R. Martina. Je o ôsmich vedcoch a silnom telepatovi, ktorí sa vyberú na expedíciu na okraj našej slnečnej sústavy v nádeji, že sa skontaktujú s inými formami života. Cestujú na palube Nightflyera – lode s malou, súdržnou posádkou a samotárskym kapitánom. Keď sa na nej ale začnú diať udalosti plné hrôzy a násilia, začnú jeden druhého podozrievať a prežitie tejto cesty sa ukáže byť ťažším než si ktokoľvek myslel.
Nightflyers - Plagát
Nightflyers - Plagát / Zdroj Disclaimer
V seriáli tiež hrajú Eoin Macken ako Karl D’Branin, David Ajala ako Roy Eris, Sam Strike ako Thale, Maya Eshet ako Lommie, Angus Sampson ako Rowan, Jodie Turner-Smith ako Melantha Jhirl, a Brían F. O’Byrne ako Auggie.
Nightflyer bude mať premiéru v nedeľu 2. decembra a ďalšie epizódy budú nasledovať každý večer až do štvrtka 6. decembra. Zvyšné epizódy potom budú vychádzať od 9. decembra do 13. decembra.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

(2018)

Nightflyers

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2018)

Nightflyers