Showtime prináša naspäť Penny Dreadful

Dva roky po tom, ako stanica Showtime nečakane zrušila Penny Deadful, sa tento seriál vracia naspäť. Pripravte sa však, že bude iný, ako si pamätáte!
Filmová história scifi
Stanica Showtime a tvorca seriálu Penny Dreadful John Logan sa opäť stretli a vytvorili novú sériu Penny Dreadful: City of Angels s plánovaným začiatkom produkcie v roku 2019.
Penny Hrozná - Plagát - Nová Penny Dreadful
Penny Hrozná - Plagát - Nová Penny Dreadful / Zdroj Disclaimer
Pôjde “duchovného dediča” pôvodného seriálu, ktorý sa odohrával vo viktoriánskom Anglicku plnom gotických príšer. Dej City of Angels bude prebiehať, ako ste sa iste dovtípili z názvu, v Los Angeles.
Dej sa odohráva okolo roku 1938. Svoje nadprirodzené prvky bude seriál čerpať z mexického folklóru, pričom zároveň bude riešiť rasové a politické problémy v meste. Ako vyhlásil Logan:
„Penny Dreadful: City of Angels bude mať sociálne a historické aspekty, ktorými sme sa v londýnskych dejových líniách rozhodli nezaoberať. Budeme sa potýkať s konkrétnymi skutočnými rasovými, politickými, náboženskými a spoločenskými problémami. V roku 1938 Los Angeles čelilo ťažkým otázkam týkajúcim sa svojej budúcnosti a duše. Naše postavy musia urobiť to isté. Neexistujú jednoduché odpovede. Namiesto nich sú tu len silné otázky a strhujúce morálne konflikty. Ako už všetci vieme, vo svete Penny Dreadful neexistujú hrdinovia ani záporáci, iba protagonisti a antagonisti; komplikované postavy s vnútorným konfliktom, ktoré musia riešiť morálne dilemy.”
Bude fungovať Penny Dreadful bez Evy Green?
Bude fungovať Penny Dreadful bez Evy Green? / Zdroj Disclaimer
Vyzerá to na úplne odlišný seriál pod tým istým názvom. Uvidíme, ako nový príbeh zapadne do univerza, na ktoré sme zvyknutý. V každom prípade, seriál je späť. Viac menej.

Vanda Jozafová

Vanda Jozafová
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB