Grindelwaldove zločiny - Súťaž!

Grindelwaldove zločiny aj napriek rozporu, ktorý vyvolali medzi fanúšikmi, zožali v prvom premiérovom týždni veľmi pekný výsledok v diváckej návštevnosti. Ak ste sa pripojili medzi prvých divákov, máte šancu zúčastniť sa našej súťaže a získať tak pekné potterácke ceny!
Filmová história scifi
Najnovší filmový prírastok do sveta Harryho Pottera, film Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny, svojou mágiou ovládol kiná na celom svete, slovenské nevynímajúc. Jeho premietania navštívilo v prvom týždni u nás podľa distribútora filmu, spoločnosti Continental Film, už 65 414 divákov, čím sa dostal na čelo aktuálneho rebríčka návštevnosti. Okrem toho si na svoje konto pripísal zaujímavý rekord – vďaka tržbám vo výške 369 689 € je jeho otvárací víkend najúspešnejším spomedzi všetkých filmov tzv. „čarodejníckeho univerza“, ktoré zahŕňa 8 filmov série Harry Potter aj predchádzajúcu snímku o fantastických zveroch.
Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald - Trailer - v kinách od 15. novembra Disclaimer
Akisto viete, film je v poradí druhým z piatich pripravovaných filmov série Fantastické zvery. Na konci prvej časti bol mocný čarodejník Gellert Grindelwald (Johnny Depp) zajatý a uväznený. Ako sa však zaprisahal, podarí sa mu utiecť a začne zhromažďovať svojich prívržencov. Mnohí z nich však netušia, aký je jeho skutočný plán – ovládnuť svet bežných smrteľníkov za pomoci „čistokrvných“ čarodejníkov. Aby mu v tom zabránil, povoláva mocný Albus Dumbledore (Jude Law) na pomoc svojho bývalého študenta, magizoológa Mloka Scamandera (Eddie Redmayne). Ten pomoc prisľúbi, netuší však, aké nebezpečenstvá naňho striehnu.
Podľa scenára známej spisovateľky J.K. Rowlingovej film nakrútil režisér David Yates, ktorý si vďaka tomu pripisuje na svoje konto už šiesty príspevok do čarodejníckeho univerza. Spolu s ním a hviezdnym hereckým obsadením sa na nakrúcaní znova podieľal aj tvorivý tím, ktorý stál za predchádzajúcou časťou, príbehom Fantastické zvery a ich výskyt.
Od Continental Filmu, ktorý toto dielko na Slovensku distribuuje, sme obdržali aj pár hodnotných kúskov do súťaže a tak ponúkame náhodnému výhercovi jednu mikinu a zošit s motívmi tohto filmu. Ak ste teda film už videli a radi sa podelíte s ostatnými o svoj názor oň, máte šancu tieto získať. Stačí do soboty 24.11.2018 o 13:00 hod. napísať vlastnú minirecenziu na tento film na scifi.sk a všetci tí, ktorí tak urobia, budú zaradení do žrebovania o tieto ceny. Žrebovanie sa uskutoční priamo na festivale Kozmodróm 2018!
Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny - Reklamné - Súťaž o mikinu a zošit
Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny - Reklamné - Súťaž o mikinu a zošit Disclaimer
Pýtate sa, ako a kam pridať minirecenziu na film? Jednoducho priamo k danému filmu na scifi.sk: Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny (2018).

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB