Prichádza hraný sériál s Cassianom Andorom

V najbližšom čase vznikne prequelová séria filmu Rogue One: A Star Wars Story, pričom pôjde o samostatný príbeh postavy Cassiana Andora, ktorú si zahrá Diego Luna.
Eva
Eva
Podporte scifi.sk
Výkonný riaditeľ Disney Bob Iger nedávno oznámil, že Lucasfilm chystá druhý hraný seriál zo sveta Star Wars pre novú streamovaciu službu Disney+. Tým prvým je The Mandalorian od Jona Favreaua. Seriál sa začne vysielať koncom roka 2019 a objavia sa v ňom dobrodružstvá rebelského špióna Cassiana Andora, odohrávajúce sa pred udalosťami vo filme Rogue One: A Star Wars Story, v prvých rokoch vzbury. Postavu Cassiana si opäť zahrá Diego Luna.
Rogue One: A Star Wars Story - Plagát
Rogue One: A Star Wars Story - Plagát / Zdroj Disclaimer
„Príležitosť vrátiť sa do sveta Star Wars je pre mňa naozaj výnimočná,“ hovorí Luna. „Mám veľmi veľa spomienok na prácu, ktorú sme spolu dosiahli a mal som možnosť spoznať veľa nových priateľov. Teraz nás čaká nové fantastické dobrodružstvo a vďaka tomuto novému a zaujímavému formátu dostaneme príležitosť ponoriť sa do tejto postavy ešte hlbšie.“
Prequel Rogue one - zatiaľ bez názvu - Diego Luna
Prequel Rogue one - zatiaľ bez názvu - Diego Luna / Zdroj Disclaimer
V špiónskom trileri sa objavia príbehy plné špionáže a odvážnych misií, ktoré budú prinášať do vzdialenej galaxie nádej, že sa vymaní sa z rúk nemilosrdného Impéria.

Eva

Eva
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB