Doktor Strange 2 sa vraj začne nakrúcať už tento rok

Doktor Strange bude mať ďalší film
Filmová história scifi
Doctor Strange 2 - Scéna - Doctor Strange
Doctor Strange 2 - Scéna - Doctor Strange / Zdroj Disclaimer
Doteraz nebolo isté, či sa Doktor Strange vráti do MCU, pretože sme sa za posledné mesiace nedozvedeli žiadne novinky týkajúce sa pokračovania.
Počas Fan Expo vo Vancouveri ale všetky pochybnosti rozptýlil herec Benedict Wong. Nielenže prezradil svoj návrat v štvrtom dieli Avengerov, ale potvrdil aj chystané pokračovanie Doktora Strangea, ktoré sa podľa neho začne nakrúcať už koncom tohto roka.
Predpokladalo sa, že ako prvá sa začne nakrúcať tretia časť Strážcov galaxie. Keďže je jej príprava zatiaľ pozastavená, jej miesto zaujme Doctor Strange 2.
Riaditeľ Marvel Studios Kevin Feige predtým o pokračovaní Doctora Strangea povedal: „Ktovie, kde sa tieto postavy objavia? Strange, viete, nech sa do ďalšieho Strangea pustíme kedykoľvek, čo určite urobíme, bude to až o niekoľko rokov od prvého filmu, a aj tak bol veľmi dôležitý pre Infinity War. Takže je vlastne dobrý problém mať toľko obľúbených postáv, ktoré chcú ľudia znova vidieť, pričom sa ale stále sa držíme nášho základného presvedčenia, že musíme stále objavovať jemné nuansy a robiť rozličné veci.“
Scenárista C. Robert Cargill pred časom naznačil aký príbeh by rád spracoval a že by doňho rád zahrnul postavu podlého Nightmarea.
„Filmy od Marvelu prichádzajú v trojiciach. Tiež ale dobre fungujú aj mimo týchto trojíc. Niektoré z lepších marveloviek majú viac ako jedného záporáka. So Scottom sme zatiaľ nepoložili základy filmu, ale môžem povedať, že mám dojem, že nech bude Nighmare zapletený v čomkoľvek, Baron Mordo, ktorý sa sám seba považuje za ochrancu prirodzeného poriadku, v tom bude mať tiež prsty.“
Filmu Doktor Strange 2 ešte nebol oficiálne oznámený, ale ak sa Wong nemýli, môžeme to očakávať čoskoro. Je teda zrejmé, že Scott Derrickson sa vráti na svoju režisérsku stoličku a Benedict Cumberbatch znova stvárni rolu veľkého mága.

Ivana Kráľová

Ivana Kráľová
Som fanúšička filmov, seriálov a kníh rôznych žánrov a tiež popkultúry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB