Jude Law opäť neprezradil, koho hrá vo filme Captain Marvel

Na internete sa už dlho šepká, že Jude Law sa objaví vo filme Captain Marvel ako bojovník Mar-Vell z mimozemskej rasy Kree, no samotný herec túto informáciu zatiaľ nepotvrdil ani nevyvrátil.
Eva
Eva
Filmová história scifi
Najnovšie informácie z časopisu Entertainment Weekly prezrádzajú o Lawovej viac postave: mal by stvárniť „tajomného veliteľa“ elitnej vojenskej jednotky Starforce, do ktorej Carol vstúpi na začiatku filmu. Mar-Vell pritom v komikse nikdy členom Starforce nebol.
Captain Marvel - Plagát - Teaser
Captain Marvel - Plagát - Teaser Disclaimer
Všetko, čo mohol Law povedať o svojej postave pre Entertainment Weekly sa zhoduje s tým, čo by sme od Mar-Vella čakali: „Poháňa ho viera v božské vodcovstvo rasy Kree. Je teda takmer oddaný vojak – nepochybuje, je konzervatívny, ale pritom je pre ľudí inšpiráciou.“
„Caroline nadprirodzené schopnosti vníma ako požehnanie a niečo, čo sa musí naučiť kontrolovať. To je motív filmu – snaha naučiť sa udržať pod kontrolou svoje emócie a využívať svoje schopnosti s rozumom.“
Captain Marvel - Produkcia - Oficiálna scéna z natáčania
Captain Marvel - Produkcia - Oficiálna scéna z natáčania / Zdroj Disclaimer
Už dlhší čas vieme, že nový film Captain Marvel nám ponúkne úplne iný príbeh o pôvode Carol Danvers, ako poznáme z komiksu. Tentokrát Mar-Vell mať úlohu Carolinho mentora, ktorý jej pomôže pochopiť, ako ovládať mimozemskú silu vo svojom ľudskom tele.
Už dlho kolujú fámy, že Law bude hrať Mar-Vella, a zdá sa, že opis postavy to len potvrdzuje, otázkou však zostáva, prečo to ešte štúdio ani herec ešte oficiálne nepotvrdili? Asi si musíme počkať, kým sa priblíži dátum premiéry. Captain Marvel by mal prísť do kín v marci 2019.
Tak čo, ani vy sa už neviete dočkať?

Eva

Eva
.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB