Sense8 - Prvý trailer

Keď spoja sily tvorca Babylonu 5, J. Michael Straczynski a súrodenci Wachowskí, tak je nutné sa aspoň pozastaviť a pozrieť, čo nové prinášajú do nášho vnímania sveta. Netflix prichádza s novým seriálom - sense 8.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Sense8 - Scéna - 2
Sense8 - Scéna - 2 / Zdroj Disclaimer
Aké je to byť senseátom, teda niekým, koho myseľ prekonala hranice priestoru a spojila sa s ostatnými mysľami. Nebyť teda jednou bytosťou, ale hneď ôsmimi? Poznať ich myšlienky, ich strachy, ich slaste, ale aj mať dosah k ich vedomostiam a skúsenostiam? Byť zároveň mužom a ženou, mať rôznu rasu a rôznu fyzionómiu tela...
Súrodenci Wachowskí (Matrix, Atlas oblakov) sa spolu s J. Michaelom Straczynskim (Babylon 5, The Changeling) postavili pred úlohu ponúknuť televízii a zároveň svetu proto-transhumanistické sci-fi z blízkej budúcnosti, ktoré sa v tom istom čase odohráva na všetkých kontinentoch. To tu ozaj ešte v takej mierke nebolo.
Tu je prvý trailer k nemu:
Sense8 - Trailer - 1 Disclaimer
Seriál uvedie Netflix 5. júna 2015.

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2017)

Zmysel8

Diskusia

andrej android praznovsky
wow a Daryl hannah!
10.05.2015

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2017)

Zmysel8