Jesenné sci-fi anime prichádza

Tohtoročná jesenná anime sezóna je plná zaujímavých kúskov. Medzi nimi aj pár sci-fi vecičiek. Napríklad týchto pár seriálov.
Filmová história scifi
Parasyte - anime, ktoré má ako predlohu rovnomennú mangu. A čo by človek nečakal - je o parazitoch. Mimozemské potvory napadnú ľudí a hlavný hrdina sa dostáva do symbiotického stavu s jedným takýmto mimozemským organizmom. Parazit mu ovládne jednu ruku a spolu sa snažia prežiť útok ostatných parazitov, ktorí chcú využiť ľudí ako potravu. Pôvodná manga obsahuje veľa brutálnych scén a diváka nešetrí. Na druhú stranu, nie je iba o trhaní a požieraní všetkého živého na zemi a čitateľa si drží od prvého čísla až do konca. Dúfajme teda, že anime si zachová rovnaké kvality. Ak tomu tak bude, presvedčí aj ľudí, ktorý anime nemajú radi, ale fandia sci-fi, že anime seriály netreba odsudzovať.
Parasyte - Trailer - trailer Disclaimer
Terraformars - ľudia použili geneticky upravené šváby na to, aby im pomohli teraformovať Mars. Nie všetko vyšlo podľa plánov a ľudia si musia vydobiť Mars späť.
Terraformers - Trailer - Terraformars Disclaimer
World Trigger - gigantické príšery z inej dimenzie začnú inváziu na Zem. Je na ľuďoch, ktorí sú vyzbrojení mimozemskou technológiou, aby si svoju planétu ubránili.
World Trigger - Trailer - world trigger Disclaimer
Karen Senki - androidi ovládli svet a kontrolujú ľudskú populáciu. Nie každý je ale spokojní a tak sa začína boj za slobodu.
Karen Senki - Trailer - trailer Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB