The Wolf Among Us - 5. epizóda

5. epizóda hry The Wolf Among Us bude dostupná už tento týždeň.
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Cry Wolf je názov poslednej kapitoly prvej sezóny hry The Wolf Among Us. Na videu nižšie môžete vidieť trailer na túto epizódu, ale pozor! Obsahuje spoilery z predchádzajúcich častí hry, čiže ak ste túto adventúru ešte nehrali, môže vám trailer pokaziť nejedno prekvapenie.
The Wolf Among Us - season 1 - Trailer - The Wolf Among Us: Season Finale - Episode 5 - 'Cry Wolf' Trailer Disclaimer
Ak o hre počojete prvý krát, The Wolf Among Us je adventúra od štúdia Telltale Games, ktoré má na krku rôzne adventúry, z ktorých najznámejšia je The Walking Dead. Hry od tejto spoločnosti sa vyznačujú tým, že sú rozdelené, ako seriál, na série a epizódy.
Napríklad The Wolf Among Us - pokiaľ ste si kúpili prvú sériu hry, mohli ste prv hrať prvú epizódu, keď neskôr vyšla, tak aj druhú, tretiu, štvrtú a tento týždeň bude konečne hrateľná aj posledná, piata epizóda, ktorou sa príbeh ako tak uzavrie. Hra je populárna a tak sa určite dočká aj pokračovania, čiže druhej série.
Samotný dej hry je založený na komiksovej predlohe Fables od DC Entertainment. Hra sa odohráva v pochmúrnom mestečku Fabletown, kde sa bytosti z rozprávok ako Snehulienka, Kráska a zviera, Červená karkulka atď. skrývajú pomocou kúziel pred obyčajnými ľuďmi. Snažia sa prežiť v modernej dobe, ale nie je to také jednoduché. Na dodržiavanie pravidiel dohliada hráč prostredníctvom postavy Bigby, kedysi známeho ako Veľký Zlý Vlk z rozprávky Červená Čiapočka. Na videu nižšie môžete vidieť trailer na prvú epizódu z hry.
The Wolf Among Us - season 1 - Trailer - The Wolf Among Us - Trailer Disclaimer

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa

Peter 'BlackAssasin' Bagoňa
Fanúšik fantastiky v každej jej podobe. Na scifi.sk sa venuje anime a cosplayu ale občas sa pozrie aj na komiksy, mangu, videohry a stolové hry.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB