Kedy nazrieme do Srdca roju?

Až ste skalný fanúšikovia Starcraftu určite to viete - dátum kedy sa dočkáme ďalšieho pokračovania legendárnej stratégie.
Juraj Búry
Filmová história scifi
Starcraft netreba predstavovať! Alebo hej? Legendárna stratégia z dielne Blizzardu sa prvýkrát objavila na monitoroch počítačov objavila v roku 1996.
Prvá časť druhého dielu (táto nová marketingová politika je pekne komplikovaná) pod názvom Wings of Liberty vyšla v roku 2010. A aj keď tvorcovia sľubovali pokračovanie už o pol roka, dočkáme sa ho až na jar 2013. Konkrétne 12. marca. To sa ľahko pamätá, mám narodeniny :).
A čo nový Starcraft II: Heart of the Swarm prinesie? Kopec nových jednotiek, nové taktiky a samozrejme akčný, epický príbeh! Čo iné čakáte od Blizzardu? Pokiaľ ešte nie ste nažhavený pozrite si nasledujúci trailer:
StarCraft - Trailer - Heart of Swarm trailer Disclaimer

Juraj Búry

Juraj Búry
Mám veľa čiernych vlasov, kocúra a plyšového pavúka. Väčšinou sa mocem v Nitre, alebo po kopcoch a hradoch. Strašne rád sa hrám, čítam a pozerám a potom o tom premýšľam. Pôsobím mladší ako v skutočnosti som.

Súvisiace objekty SFDB

(1998)

StarCraft

Diskusia

Culter
Zdá sa mi, alebo ten soundtrack naozaj pripomína Promethea? Tak toto by som si fakt rád zadrtil, lenže to by som musel kúpiť novú mašinu... a v prasiatku je zatiaľ len 9 evri... :)
14.12.2012
Juraj Búry
to poznam
15.12.2012

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(1998)

StarCraft