ABC zastavila produkciu seriálu 666 Park Avenue

Prvé sekery počas tejto seriálovej sezóny už začali padať. Popri Last Resort (seriál o rebelských amerických vojakov na atómovej ponorke) došlo aj na mystery seriál s hororovým nádychom 666 Park Avenue.
Podporte scifi.sk
666 Park Avenue - Produkcia - Hlavné postavy
666 Park Avenue - Produkcia - Hlavné postavy / Zdroj Disclaimer
Mnohým to neprišlo ako prekvapenie, napriek tomu, čo pred pár týždňami si ABC objednala nové scenáre pre ďalšie časti seriálu u jeho producenta Roberta Duncana McNeilla (áno, to meno je známe, pretože je to predstaviteľ Toma Parisa zo Star Trek: Voyager). Zdá sa, že fanúšikovia seriálom boli nadšení a dokonca ho prirovnávajú v novému Twin Peaks. Tak či tak, ak sa nestane zázrak a seriál neprevezme iná stanica, asi sme tých pár epizód videli naposledy.
Krátke info o seriáli:
The Drake, obytný dom na 666 Park Avenue, ktorý možno na prvý pohľad vyzerá čarovne, ale nie čarodejne. Má však schopnosť vaše priania a túžby pretvoriť do reality... za určitú cenu.
666 Park Avenue - Trailer - 1 Disclaimer

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB