Novinky o filme Star Trek 2

Zopár noviniek o filme Star Trek 2.
Filmová história scifi
J.J. Abrams
Hoci sa režisér J.J. Abrams pokračovania rebootu filmu Star Trek nechal počuť, že je ešte priskoro hovoriť o filme ako takom, na svetlo sveta presiaklo viacero informácii o tomto projekte.
Film bude natočený vo formáte 2D (IMAX) a postprodukčne, podobne ako bol urobený posledný film ságy Harry Potter, prepočítany do 3D verzie. Táto informácia môže znamenať všeličo, nakoľko veľa záberov z filmu bude tak či tak generované počítačom, takže asi zbytočne točiť na drahé 3D zariadenia, keď aj tak všetky pozadania a interiéry budú dorábané počítačovo.
Star Trek - Záber - Kapitán Pike
Ak ste však čakali, že sa vo filme objaví opäť Leonard Nimoy v úlohe Spocka, nedajbože William Shatner ako pôvodný Kirk, nedajbože iný herec so svojou postavou z predchádzajúcich Star Trekov budete sklamaný.
Ak sa vám však páčila postava kapitána Pike, ktorú zahral Bruce Greenwood, možno sa dočkáte nejakého šteku, nakoľko tvorcovia sa nechali počuť, že práve pre neho (Greenwooda) píšu určitú časť scenára. Či bude o Pikovi, alebo nie, zatiaľ nevieme.

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB