Star Wars: Identities sú interaktívnou výstavou

Minulý týždeň scifi.sk informovalo o nových doménach na internete, ktoré si LucasFilm nechal regsitrovať. Dnes je čakaniu koniec, pretože rúško tajomstva nad Star Wars: Identities bolo strhnuté.
Podporte scifi.sk
Star Wars: Identities - Web Banner
Star Wars: Identities - Web Banner Disclaimer
Lucasfilm predstavil dnes Identities (Identity), úplne novú muzeálnu výstavu, ktorá sa dočká premiéry 19. apríla 2012 v montrealskom Centre vedy. Jej gros sa bude zapodievať hlavným psychologickým vývojom Anakina a Lukea Skywalkera a poskytne pomocou exponátov z filmového materiálu a interakcie možnosť spoznať, čo sa skrýva za ľudskou identitou.
"Sága Hviezdnych vojen naďalej fascinuje publikum na celom svete. Takto sa fanúšikovia môžu priblížiť k ich obľúbeným postavám z tohto univerza," hovorí Kyra Bowling, manažérka Lucasfilmu zodpovedná za výstavy. "Hviezdne vojny nám ponúkajú možnosť nahliadnuť cez vedecké okuliare do tajov osobnej identity a vývoja charakteru. Táto inovatívna výstava ponúkne návštevníkov všetkých vekových kategórií možnosť spoznať a preskúmať faktory, ktoré nás robia tým, kým sme."
Výstava sa sústredí na tri základné témy vo fenoméne identity v Star Wars: pôvod postáv, vplyvy na ich vývoj a nakoniec rozhodnutia počas ich života. Tieto témy budú mať návštevníci možnosť preskúmať pomocou mnohých artefaktov spoločnosti Lucasfilm (medzi nimi pretekársky čln Anakina v plnej veľkosti) ako aj najnovších zistení na poli genetiky, neuropsychológie, zdravovedy či psychológie.
Lístky na šou sa už predávajú na StarWarsIdentities.com.
Star Wars: Identities - Trailer Disclaimer

Šaňo aka Babcom

Šaňo aka Babcom

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB