Ďalšie spracovanie legendy o Artušovi a Lancelotovi

Zdá sa, že sa nám roztrhlo vrece s artušovskými legendami. Film Arthur & Lancelor, ktorého premiéra je naplánovaná na rok 2013 sa objavil v oznamoch na nete s potvrdeným obsadením hlavných postáv.
Filmová história scifi
Artuš a Lancelot
Artuš a Lancelot Disclaimer
Film Arthur & Lancelot z produkcie Warner Bros. Pictures, ktorého premiéra je plánovaná na rok 2013, už má obsadené hlavné dve postavy.
Joel Kinnaman
Kit Harington
Lancelota zahrá herec Joel Kinnaman, doteraz známy hlavne zo seriálovej tvorby (v Švédsku - pozn. Šaňo). Na jeho protistranu sa ako kráľ Artuš postaví Kit Harington, ktorého poznáme hlavne zo seriálu Game of Thrones.
No a ešte jedna informácia: zatiaľ nepotvrdená je úloha Merlina, ktorú by si mohol zahrať Gary Oldman. Čoskoro by sme ho mali vidieť v pripravovaných projektoch ako Akira či The Dark Night Rises, alebo v starinkách ako Harry Potter, Temný rytier, Lost in Space a ďalších... (je toho veľa ;-)

Stano Lacko

Stano Lacko
Programátor a fanúšik najmä sci-fi literatúry. Stojí pri scifi.sk od jeho vzniku ešte ako fanúšikovský projekt o sci-fi seriáloch.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

draculin
Tema sice osuchana, ale v zasade preco by nemohla fungovat? Len sa obavam, ze z toho tazko dokazu vydupat nieco nove a zaujimave.... Pri "velkych" a znamych temach niekedy funguje reflex tvorcov, ked sa mozno az prilis spoliehau na to, ze predloha je znama a tak sa menej snazia.
Ved aj na celom Kralovi Artusovi s Owenom bol najlepsi akurat Skarsgard ako sasky nacelnik, zvysok sedivy priemer.
23.11.2011
Stano Lacko
No, ked som videl, ze robia serlial Marlin (2008), tak som to uplne zavrhol, ale vidis, urobili to s humorom a je to super. Taky Merlin so Samom Neilom je ine kafe, takze uvidime...
23.11.2011

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB