Ďalší TRON v príprave

Podľa režiséra druhej časti filmového franchisu TRON, Josepha Kosinského, sa TRON 3 práve nachádza pred rozhodnutím o produkcii. A hoci nepovedal, kto bude nepriateľom v tejto časti, všetci už asi tušíte, o koho sa bude jednať...
Podporte scifi.sk
TRON: Legacy - Záber - Sam a Quorra aktivujú bránu
TRON: Legacy - Záber - Sam a Quorra aktivujú bránu Disclaimer
Popri podporných akcií počas uvedenia DVD a BR verzie TRON: Legacy sa Kosinski rozhovoril aj o hlavnej dejovej línii možného ďalšieho pokračovania tohto franchise spoločnosti Disney. Legacy zarobil v USA iba 170 miliónov, no celosvetovo sa doteraz vyšplhal skoro na hranicu 400 miliónov. A keďže predaj DVD a BR nosičov prinesie Disneymu ďalšie bubáčiky, je jasné, že sa s hlavnými hrdinami stretneme opäť.
"Myslím si, že začneme tam, kde sme v TRON: Legacy skončili. S Quorrou (Olivia Wilde) v reálnom svete a otázkou, čo to pre tento svet znamená a možnosťami, ktoré tieto odpovede otvárajú pre ďalšie pokračovania," hovorí Joseph Kosinski.
Čo sa týka role hlavného záporáka - a aj keď sa doteraz nik o ňom nevyjadril - je jasné, že potenciálnym čakateľom na túto rolu je Dillingerov syn, ktorého si vo filme zahral Cillian Murphy (bez toho, aby sa jeho meno objavilo v titulkách) a ktorý bol spomenutý aj v 10-minútovom virálnom videu s Bruceom Boxleitnerom, TRON: The Next Day.
"Dillinger (David Warner) bol veľmi dôležitou súčasťou prvého filmu a bolo pre nás jednoduché, ak sa jeho syn ukáže v pokračovaní, že v tomto príbehu budeme pokračovať. Nechceli sme úplne ignorovať jeho posolstvo a okrem toho ponúka pekný odrazový mostík k zaujímavému vývoju počas ďalšieho filmu," dodáva.
Možno sa dokonca dočkáme aj návratu MCP-čka z prvého filmu TRON.
Joseph Kosinski by sa podľa vlastných slov rád vrátil k režírovaniu TRONa, no všetko bude záležať od ďalších projektov, ktoré ho postretnú: bude to alebo Oblivion (už teraz asi pod názvom Horizons) alebo remake ďalšieho starého scifi kúsku, The Black Hole. Rád by tiež so sebou zobral svoj pôvodný tím, ktorý pracoval na Legacy: "Je to moja intencia. Spoločne ho práve pripravujeme. Je to práve o scenári, príbehu a o tom, kedy dáme opäť dokopy náš starý tím."

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB