Jonah Nolan pri zrode nového Supermana?

Hoci oficiálne zdroje nového Supermana zatiaľ nekomentovali, po internete už o ňom kolujú početné fámy.
YaYa
Filmová história scifi
Už dávnejšie je známe, že film Superman: Muž z ocele nebude režírovať Chris Nolan. V projekte by však mal vystupovať v role producenta a všeobecne sa predpokladá, že nech už režisérsku taktovku prevezme ktokoľvek, Nolan naňho dozrie.
Tento víkend sa na stránke IESB objavili nové informácie, podľa ktorých je najhorúcejším kandidátom práve Chrisov brat Jonah Nolan, spoluautor Dokonalého triku a Temného rytiera. IESB vo svojom článku tiež naznačuje, že Nolan by mohol po Supermanovi režírovať aj Justice League a tretí diel Batmana.
Čo sa týka scenára, minulý týždeň sa najprv zjavila informácia o tom, že by ho mal napísať David Goyer a neskôr ešte jedna, podľa ktorej by mal na ňom spolupracovať s Jonahom Nolanom. Tieto správy však poprel zakladateľ Legendary Pictures, Thomas Tull, keď vyhlásil, že projekt ešte ani zďaleka nie je v štádiu tvorby scenára, a tak je neopodstatnené hovoriť o akýchkoľvek konkrétnych menách.
V každom prípade, prenechať réžiu Supermana niekomu ako je Jonah Nolan, by bol pravdepodobne veľký risk. Projekt je príliš cenný na to, aby bol zverený režisérovi – nováčikovi. Okrem toho sa musí vziať do úvahy aj posledný, nie príliš šťastný pokus o prinavrátenie kultového superhrdinu na strieborné plátno (2006, Superman sa vracia), ako aj fakt, že štúdio Warners Brothers bude disponovať právami na Supermana už len do roku 2013.

YaYa

YaYa
Má rovnako rada bosorky na metlách aj vesmírne lode. Pre scifi.sk najmä recenzuje knižky, na streamoch filozofuje o Fantastickej poviedke a organizuje Poviedky na počkanie.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB