Nová verzia Total Recall v pláne

Sci-fi klasika z 90-tych rokov, Total Recall od Paula Verhoevena by sa mala čoskoro dočkať opätovného sfilmovania pre Sony Pictures / Columbia Pictures.
Podporte scifi.sk
Neal H. Moritz a Original budú vyvíjať a produkovať súčasnú verziu pôvodného akčného filmu s Arnoldom Schwarzeneggerom a Sharon Stoneovou v hlavných úlohách, postavenú na príbehu poviedky Philipa K. Dicka.
Ako kniha tak aj film bude sledovať príbeh muža, ktorý má opakujúci sa sen o ceste na Mars. Kúpi si preto dovolenku svojich snov u agentúry Rekall Inc., ktorá predáva implantované spomienky. V jeho mysli sa stáva tajným agentom na marťanskej kolónii, kde bojuje proti despotickému vládcovi kontrolujúcemu produkciu vzduchu.
Čo myslíte, je vôbec opätovné sfilmovanie nutné? Môže niekto vôbec nahradiť Arnolda a Sharon v tomto kultovom filme?

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Stano Lacko
No podla mna je remake tohto filmu zbytočný, pretože tento film bol jedinečný aj z hľadiska nových technológií použitých v kinematografii, o akých v tej dobe nechyrovalo. No ale možno to bude lepšie ako remake Solaris.
02.03.2009
zuna
hehe, technika a veda ide vpred v remaku Solarisu uz dokonca spominali Higgs bozony :) ale inak nostalgicky lipnem na povodnej ruskej verzii, dlhe pomale nehybne sceny, to je ono!!
hmm a Total recall s poriadnymi efektami, na to sa tesim
03.03.2009
Alexander Schneider
Ja sa na to tiez tesim... len dufam, ze scenar bude stat za to. Dalo by sa z toho spravit fajn psycho... a tak ma napada, ze si pojdem precitat tu povodnu poviedku... aspon zistim, ake to je v originale.
03.03.2009
kAnYs
Aj tak bola najlepsia hlaska z filmu \"Microsoft si kupil ostrov.\"
03.03.2009
kAnYs
Jo a poviedka sa vola \"We remember it for you Wholesale\" a je to on niecom trochu inom :)
03.03.2009
Stano Lacko
Zuna: My sme sa v Kosiciav vybrali do klubu, ked premietali Solaris. Par-krat zaspal kazdy z nas, hlavne v prvej casti, ale druha cast uz bolo ina kafe. Ked som videl remake, tak som si povedal, este ze som videl original skor, lebo by ma to uz asi nikto nedostal.
03.03.2009
cyberstorm
hmmm, obavam sa, aby sa z remakeov nestala moda. Ved si len zoberte: Solaris, The Day The Earth Stood Still, Piatok 13., planuju sa remaky vrany a teraz aj Total Recall??? WTF Problem bude asi ten, ze producenti si myslia, slahneme tam co najviac efektov a bude to super, bez ohladu na to, ze pokazia pribeh, psychologiu postav atd... no coment. Radsej keby natocili nieco nove...
04.03.2009

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB