Nové obrázky z Dračej gule

Dragon Ball (Dračia guľa), legendárny seriál osemdesiatych rokov, jedno z kultových anime, sa v budúcom roku dočká medzinárodného filmového hitu. Produkčná spoločnosť 20th Century Fox tento týždeň publikovala ďalšie fotky z natáčania.
Podporte scifi.sk
Justin Chatwin sa vo filme produkčnej spoločnosti 20th Centrury Fox zhostí úlohy Son Goku, chalana, ktorý vlastní jednu zo siedmich dračích gulí. Tento artefakt - ak sa spojí všetkých sedem - umožní ich vlastníkovi nechať si splniť hocijaké želanie.
Proti nemu stojí Piccolo. Podľa jeho predstaviteľa, Jamesa Marstersa, ide o postavu, ktorá "je stará tisícky rokov a pred mnohými storočiami bola síce dobrou, no stala sa obeťou prieku a dostala sa tak do väzenia na 2000 rokov. To Piccola naštvalo a teraz, keď sa dostal na slobodu, je jeho cieľom zničiť svet. Najlepšie na tom je, že každý, kto pozná pôvodný seriál vie, že lord Piccolo sa vie premeniť na Piccola, ktorý hrá v úplne inej lige! Hrdinský určite nie je, no jeho cesta bola dlhá...".
Vo filme teda uvidíme v postave Son Goku Justina Chatwina, ktorý sa zdá byť novou mladou hviezdou v Hollywoode (popri Dragonballe má rozrobené aj pokračovanie Donnieho Darka pod menom S. Darko a mali sme ho možnosť už vidieť aj vo Vojne svetov)...
Dragon Ball - Son Goku Dragon Ball - Son Goku
Dragonball - Goku a dračia guľa Dragonball - Goku a dračia guľa
...už spomínaný James Marsters (veľmi dobre známy Spike zo seriálov Buffy a Angel) ako Piccolo a ...
Dragon Ball - Piccolo Dragon Ball - Piccolo
James Masters James Masters
...Emmy Rossum, ktorú sme mohli napr. vidieť v Dni po zajtrajšku ako Bulma.
Dragon Ball - Bulma Dragon Ball - Bulma
Emmy Rossum Emmy Rossum
20th Century Fox posledne publikoval niekoľko obrázkov z natáčania, ktoré sa ukončilo v marci 2009 v Mexiku. Film mal mať pôvodne premiéru v auguste tohto roku, no kvôli post-produkcii bol premiestnený na apríl 2009. Tu je niekoľko najnovších záberov:
Dragonball - Goku a Bulma Dragonballs - Goku a Bulma
Dragonball - Goku a Bulma Dragonball - Goku a Bulma
Dragonball - Goku a majster Roši Dragonball - Goku a majster Roši

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

(2009)

Dragonball

Diskusia

draculin
No,ak by som bol 1000 rokov stary a z toho stravil 2000 rokov v base..tiez by ma to bohovsky nastvalo :)
20.08.2008
SARS
Fuuu, americky Dragon Ball live-action, nechcem ani pomysliet co z toho urobia, ale podla vsetkeho spolocny bude mat nazov, mena hlavnych postav a par tych realili (DB je vlastne prototyp shounen zanru. Boje prebiehaju tak, ze 2-3 diely nabijaju utok, ktory nakoniec skonci v nejakom meste - ktore zrovna so zemou, tak znova a suboj zaberie tak 5-10 dielov, clovek sa ani necuduje preco to ma vyse 200 dielov).
20.08.2008
Alexander Schneider
Clanok som trochu upravil a updateoval... vdaka za upozornenie, Draculin. :) SARS: perfektny opis... lepsie by som to sam nenapisal... Prvykrat som Dragonball videl vo Fracuzsku, ked som tam bol pred rokmi na navsteve... a to sa prave odohravali casti, v ktorych Cell absorboval jednotlivych androidov... to ti bola pecka! Som myslel, ze ten televizor zjem ocami!
20.08.2008
kAnYs
Hmm. Hmmmmm. Zeby dalsie anime co by som si pozrel?
20.08.2008
Alexander Schneider
no, neviem, ci by som to odporucil... kultove to urcite je, ale trochu stupidne, podla mna... dookola to iste... len stale silnejsi protivnici... hej, ale o tom je aj Pokemon! :)
20.08.2008
kAnYs
Aha. No, znelo to z tvojho predchadzajuceho prispevku trochu inak :)
21.08.2008
Alexander Schneider
No... vtedy som mal asi 13 rokov, takze to bolo primerane veku :) a dovtedy som asi ziadne anime nevidel...
21.08.2008
kAnYs
aha :D
21.08.2008

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB

(2009)

Dragonball