Superman je úspešný

Superman vyletel do výšok a zbiera prvé úspechy.
Podporte scifi.sk
Film Superman Returns naplnil očakávania spoločnosti Warner Brothers (ktorá už úspech potrebovala ako soľ) a vo svojom prvom otváracom dni (28. júna) zarobil slušnú čiastku 21 miliónov dolárov. Touto sumou prekročil očakávania, ktoré štúdio WB od tohto filmu malo.
Týmto "stredajším" otváracím dňom prekonal aj také filmy ako Barman Begins (15,1 milióna dolárov), či Terminátor 3 (16,5 milióna dolárov).
Treba však dodať, že film mal veľkú masovú podporu a bol uvedený naraz v skoro štyroch tisíckach kín. Preto spoločnosť WB čaká na nasledujúce dni, či sa tento trend udrží a či Superman vydrží takto "letieť" aj naďalej.

Dušan Kudrec

Dušan Kudrec

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Saťo
No, pozrel som si to. Nic moc film, trochu akcie, zase zachranil polku sveta. Medzi tie krajsie sceny patry ked mu strelali z rotacneho gulometu primo do hrude a vsetko sa od neho odrazalo :D.
Ako vzdy sa zase vsetko tocilo okolo zleho Luthora (Lexa) a okolo tych krystalov s ktorych je na sracky. Vazne nic moc.
09.08.2006
draculin
Ehm,dikes...zobral si mi aj tuto malu radost!!! Kurniksopamohamed!! :)) Tak teraz neviem..na co sa mam tesit do kina,ha?.. :(
09.08.2006
Saťo
Prepac, ale to je len moj subjektyvny nazor takze kludne mozes usudit ze nemam vkus, ist do kina a vyvalit kilo za sprosry film. (Radsej si to stiahni s torrentu) Tes sa na xmenov ti boli svetovy!!!
10.08.2006
xius
Mne novy Superman prisiel anonymny. Lois sa mi vobec nepacila, brrr... Ale ako celkove pocity som nemal zle, proste Singer. Z jeho filmov vzdy odchadzam trochu rozcarovany, ale vlastne spokojny. :) Imho keby to bolo postavene na zretazenej akcii, padlo by to niekam k B-eckovym traposinam...
03.11.2006

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB