Final Destination po tretie

Celkom vydarená séria Final Destination má aj tretie pokračovanie. Aj tu zopár násťročných utečie Smrti pred očami, ale keďže Smrť sa nikde neponáhľa a ešte k tomu je aj umelecky kreatívna, tak sa môžete znovu tešiť na vydarené úmrtia.
Filmová história scifi
Final Destination 3 POSTER Final Destination 3 POSTER
Pamätáte sa ešte na celkom zaujímavú sériu filmov Final Destination? V obidvoch filmoch sa rôznym ľudom podarilo uniknúť hromadnej smrti, ale keďže Smrť nezabúda, tak si potom jednotlivých "vyvolených" nájde aj tak a postupne ich dostane. Obidva filmy bolo zaujímavé sledovať preto, že ste každým záberom čakali akou neuveriteľnou cestou a spôsobom si Smrť svoju obeť nájde.
Možno aj úspech týchto dvoch častí podnietil Glena Morgana a Jamesa Wonga natočiť aj tretie pokračovanie. Po dlhom uvažovaní, kde by sa tento diel mohol odohrávať ich napadla celkom zaujímavá myšlienka. Húsenková dráha. A tak v tomto pokračovaní budeme môcť sledovať stredoškoláčku, ktorá bude mať predtuchu veľkej havárie na húsenkovej dráhe a podarí sa jej zachrániť životy niektorých svojich spolužiakov, keď ich prehovorí aby z nej vystúpili. Ale ako už dobre vieme, Smrť to len tak nenechá a svojím vlastným (a pre nás zaujímavým spôsobom) si každého jedného nájde a "odpraví do večných lovíšť".
Film má americkú premiéru 10. februára 2006.

Dušan Kudrec

Dušan Kudrec

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

cyberstorm (Anonym)
....som zvedavy, ci sa docka aspon tolkych pokracovani ako piatok13, halloween alebo vreskot.
09.02.2006
ingdoc (Anonym)
ja toho rezisera zabijem, zas to nema konec, zas sa to skonci na..., ako pozeral na nete tak planuju natocit aj 4 pokracovanie, ktore by malo vist 2007, ale pome k filmu, no ked to porovnavam s 1 a 2, mali brutalnejsie smrte ale ale scenare sa opakovali, 3 je trosku viac prepracovanejsia, ale princip smrti je ten isty ako v predchadzajucich castiach, akurat ze zas sa cita vsetko z fotiek, ale som trosku sklamany, dufam ze 4 bude lepsia..
14.02.2006
kanys (Anonym)
Jediny dobry final destination bol prvy final destination. Druhy uz bola sracka. Treti som nevidel.
17.02.2006

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB