Nové postavy v Spider-Manovi 3

Sam Raimi po tretíkrát necháva Spider-Mana poskakovať z jedného pavúčieho vlákna na druhé a zamieša mu život nielen ďalšími nepriateľmi, ale aj ďalšou láskou...
Podporte scifi.sk
Spider-Man 3 - Poster - Teaser Spider-Man 3 - Poster - Teaser
Podľa najnovších správ v Hollywood Reporter sa k tradičnému osadenstvu Spider-Mana pridá James Cromwell, ktorý si zahrá kap. Stacyho, otca postavy Bryce Dallas Howardovej, Gwen Stacyovej. Sam Raimi bude opätovne riadiť celé natáčanie, ktoré sa začne tento mesiac.
James Cromwell James Cromwell
Cromwell sa takto pripojí k stálej zostave v osobách Tobeyho Maquirea, Kirsten Dunstovej a Jamesa Francoa ako aj Tophera Gracea, Thomasa Hadena Churcha a Theresy Russellovej. Cromwell je známy najmä fanúšikom Star Treku medzi nami ako Zefram Cochrane, vynálezca warpového pohonu vo filme z roku 1996, Star Trek: First Contact.
V komikse Amazing Spider-Man umrie kap. Stacy pri tom, ako zachraňuje neznáme dieťa počas súboja medzi Spider-Manom a jedným z jeho nepriateľov. Gwen, ktorá bola vtedajšou láskou Petera Parkera, dáva otcovu smrť za vinu práve Spider-Manovi. Okrem týchto dvoch nových postáv uvidíme aj tradičných Spider-Manových nepriateľov Venoma a Sandmana. Venom je vlastne neznámy parazit, ktorý sa živý adrenalínom človeka-nositeľa a dáva mu zato nevídané schopnosti. Sandman je väzenským utečencom, ktorého molekulová stavba tela počas jadrovej explózie splynie s molekulami piesku. Harry Osborn sa teda až ku konci filmu nedostane k oblečeniu kostýmu svojho alter-ega, v tomto prípade Hob-Goblinovi. (V komikse sa z neho stal druhý Zelený goblin.) Osobne som zvedavý, ako Sam Raimi prepojí jednotlivé individuálne osudy týchto osôb do uceleného jednotného celku. Myslím, že to ľahká nádielka určite nebude.
Sandman:
Thomas Haden Church Thomas Haden Church
Spider-Man - Sandman Spider-Man - Sandman
Spider-Man - Sandman Spider-Man - Sandman
Spider-Man 3 - Sandman Spider-Man 3 - Sandman
Venom:
Topher Grace Topher Grace
Spider-Man - Venom Spider-Man - Venom
Spider-Man - Venom Spider-Man - Venom
Gwen Stacy:
Bryce Dallas Howard Bryce Dallas Howard
Spider-Man - Gwen Stacy Spider-Man - Gwen Stacy
Spider-Man - Gwen Stacy Spider-Man - Gwen Stacy

Alexander Schneider

Alexander Schneider
Knižný a filmový recenzent, bývalý porotca súťaže Martinus Cena Fantázie, propagátor a predseda Združenia fanúšikov Babylonu 5 na Slovensku. Scifi, fantasy, horor: Herbert, Holdstock a Lumley.

Súvisiace objekty SFDB

Diskusia

Buď prvý užívateľ a pridaj svoj príspevok do diskusie
 

Zostávajúci počet znakov:

(len pre registrovaných).

Registrovaný užívateľ
Login:
Heslo:
Zachovať prihlásenie po vypnutí prehliadača
Zaregistruj sa, a môžeš dostávať komentáre k témam a článkom, ktoré ťa zaujali.

Súvisiace objekty SFDB