Posledný z nás (2023)

Dvadsať rokov po zničení modernej civilizácie. Joel, ostrieľaný preživší, je najatý, aby prepašoval Ellie, 14-ročné dievča, z krutej karanténnej zóny. To, čo sa začína ako rutinná úloha, sa čoskoro stane brutálnou, srdcervúcou cestou, pretože obaja musia precestovať USA a ich prežitie závisí jeden o...

Info

Slov. názov Posledný z nás
Orig. názov The Last of Us
Hodnotenie 80 % (2 hodnotení)
Anotácia Dvadsať rokov po zničení modernej civilizácie. Joel, ostrieľaný preživší, je najatý, aby prepašoval Ellie, 14-ročné dievča, z krutej karanténnej zóny. To, čo sa začína ako rutinná úloha, sa čoskoro stane brutálnou, srdcervúcou cestou, pretože obaja musia precestovať USA a ich prežitie závisí jeden od druhého.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Minirecenzie

soyka @soyka 30.10.2023 21:53:47
8
Roland Axenberg @martiner 16.01.2023 20:38:07
8
Vyšlo to, ale nie tak úplne. Chýbala mi napríklad časť, ktorá by detailnejšie rozoberala pôvod a typy cordycepsových zombies. Namiesto toho sme dostali dve telenovelové časti, ktoré prišli akoby z iného seriálu a vesmíru. Aj keď je pravda, že Last of Us vsádza skôr na vzťahy, psychologizáciu postáv a atmosféru, tretia a siedma časť boli dosť mimo. Našťastie to zbytok seriálu zachránil a celkovo sa jedná o vysoký naspriemer. No a samozrejme vysoký index očakávania ďalších sérií.

Články

To najlepšie za rok 2023: Seriály

Aké boli najlepšie seriály minulého roku?

0 komentárov

Videá

The Last of Us | Official Trailer | Max