Constantine (2014)

John Constantine, mág, exorcista, detektív a hlavne človek vyrovnávajúci sa s minulosťou a hriechmi. Práve jemu je zverená úloha obrancu ľudstva pred silami temna.

Info

Slov. názov Constantine
Orig. názov Constantine
Hodnotenie 83 % (3 hodnotení)
Anotácia John Constantine, mág, exorcista, detektív a hlavne človek vyrovnávajúci sa s minulosťou a hriechmi. Práve jemu je zverená úloha obrancu ľudstva pred silami temna.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Minirecenzie

soyka @soyka 30.10.2023 21:08:41
9
Ku koncu na vzostupe, ale slabšie než Supernatural
Aldeberan @Aldeberan 24.09.2018 23:15:07
8
Tento seriál mi po dlhom čase privodil pocit sklamania z toho, že stanica zrušila nejaký seriál. Po jednej sérii som chcel viac a dokonca som začal čítať komiks (nevydržalo mi to dlho). Zabudnite na nemastného/neslaného Keanu Reavesa. Toto je pravý Constantine. Uchlastaný, cynický, vtipný a bojujúci s vnútornými aj skutočnými démonmi. Práve hlavná postava na svojich pleciach nesie celý seriál a funguje to. Epizódy majú formát "netvor týždňa" s náznakom väčšieho príbehu na konci, jeho rozvinutia sa ale bohužiaľ nedočkáme. Škoda. Za pozretie rozhodne stojí, duchovného nástupcu sa snáď dočkáme v kreslených DC filmoch.
Stano Lacko @stano 16.11.2014 17:28:15
8
Príjemná zmena spomedzi záplavy akčných a teenadult seriálmi. Constantine je inší, priam "Dogma"-tický, čo mu pridáva na atraktívnosti. Uvidíme, kam sa to posunie ďalej.

Články

Nový seriál Constatntine

Zo stránok comicsu Hellblazer, k nám túto jeseň zavíta John Constantine, mág detektív a zarytý odporca démonov.

0 komentárov

Videá

Trailer - Constantine