Preco sa len snivat musi?

preco mame take krasne sny ktore sa mozno nikdy nesplnia...AKzdeho drzi pri zivote neico ine
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024
Prečo len snívať musím???
NIE ja snívať nechcem
Ja už nechcem viac trpieť... Moje sny sa možno nesplnia... Prosím NIE netýraj ma viac
Srdce mi praskne od žiaľu... Nieeeee Nechcem počuť hlasy mojej duše
Radšej zomriem len sa nechcem trápiť
Prosiiim nie Ja chcem len milovať a byt milovaná
Chcem od toho tak veľa no mam aj iné sny a tie mi trhajú srdce
Prosím nezabíjajte ma zvnútra Srdce mi PRASKAAAAA
Umieram už niesom taká aká som bývala skonala som...
Skonala som pre žiaľ ktorý mam v srdci...
Moje sny zostali nesplnene... no zachrániť ma môžeš iba ty
TY si moja jediná záchrana príď ku mne a chyť moje srdce do dlani aby neprasklo
Miluj ma a ja budem teba tak príď a budeme najšťastnejší na svete...
Sekundy pri tebe sú ako dni pri niekom inom Ty si ten pravý pre mňa a ty to vieš....
Vybrala som si ťa pretože Si INYYY ako ostatný ty si moje naplnenie
Milujem ta a nechcem ta stratiť si pre mňa to najkrajšie...
.... ZRAZU HMLA PRED MOJIMI OCAMI....
..... NEVIDIM TA....
.....KDE SI?????????????????????.....
Pomooooooooooc nevidím ta kde si vidím len ruku "Pod ku mne nebuď šťastná"
"Kde si?? Láska kde si??"
"Haloooooo pomóóc zachráňte ma"
"Lááááska tu je moja ruka"
"A tu moja hahahaaa"
Zrazu chytim ruku tu pravú mojej lásky a cítim pocit bezpečia....
BUDEM TA MILOVAT A TY TO VIES A ZIT LEN STEBOU CHCEM

Dominika

Dominika

Diskusia

Martin Mydlár
Dominika: Hmm, SF? Fantasy? Denníček? Haluz? Prezraď, krásna mladá autorka, čo by sme mali písať do diskusie?
03.05.2006
xius
ja v tom mam jasno :) slabe, naozaj slabe... je mi luto, priam citim, aky si z toho mala dobry pocit, ale je to presne to, co by som od takeho textu cakal... otrepane, plne fraz, neprekvapive a s prisernou upravou imho :) musis si uvedomit, ze to chce bud originalitu v deji alebo vo forme...inak nemas sanc, xixi (cipana, maturita je humac decka :) ucim jak osol a nevidim stale na koniec cesty :))
03.05.2006
draculin
Jaj,preco musim byt zase zly?? :)) V zasade sa to ani neda hodnotit - ani nahodou to nie je scifi,ani fantasy,ani horor..takze bezne kriteria neplatia. Vo vseobecnosti - zapis vecernej depresie,zlomeneho srdca a tak.. Tudy cesta nevede. Co tak skusit nieco..ine? :)
03.05.2006
SARS
Čo k tomu povedať? Slabé... Je vidieť, že máš rada mikropoviedky podobného typu (alebo sa ti lepšie píše na podobnú tému), ale pokiaľ chceš ísť dopredu, zdokonalovať sa. Tadeto cesta nevedie. Vidím, že odseky písať vieš a chuť do písania ti nechýba, tak skús dopísať predchádzajúcu poviedku (Planeta Tareplasent). Skús sa preorientovať na normálne scifi/fantasy poviedky, ľahšie sa hodnotia. Lepšie pre nás, ale aj pre teba. Píš ďalej.
03.05.2006
žjuvka
Obvykle mam problem neobhajovat novych, nadejnych autorov, ale co je vela, to je vela. Tentokrat davam prednost pocitu, ze toto by mal byt sirokospektralne aplikovatelny server, pricom poviedky nachadzajuce sa na nom by nemali robit radost iba jednemu cloveku (a i.) na svete (a pod.). Proste pridat taku menejsebecku, vseobecneaplikovatelnu, chrumkavu mnam poviedku, cosi na vyvolanie extazy vstekych zmyslov, tak to by sme chceli. No zda sa, ze autor popisovaneho diela je zatial v nedohladne.
03.05.2006
marcus
hehe, diveca si tu ide sdrce vyrvat a vy takto kruto ? mne to strasne pripominalo text piesne. keby si to skusila ocesat a zrymovat to bolo by to zaujimave. Ako poviedka nie , ako domace cvicenie v pohode. ale nie na uverejnenie. Nedavaj na net vsetko co napises.
03.05.2006
draculin
ak by hudbu k tomu textu urobil Rammstein..preco nie? :) a tymto sa zaroven ospravedlnujem vsetkym,kto tu posiela vylevy svojich dusi,snov,citov,tuzieb,sklaman i,nadeji,erotickych a sadistickych fantazii...ze to nedokazem nalezite ocenit.Ono ked som dusevne vyrovnany tak cusim v kute a chrochtam blahom a ked nie,tak mam co robit sam so sebou a depresie niekoho ineho mi nic nehovoria:) ..a preco ma stale neopusta fixna idea,ze poviedka by mala mat dej?
03.05.2006
Saťo
Poezia???? To sem ties patri???
03.05.2006
Nicki
ako mam tomuto chapat? nema to byt opacne? "Pod ku mne nebud stastna"
03.05.2006
SARS
Nemám nič proti poézii (Mo Ho, to je ale kravina ;), ale nie v próze a ak áno, tak by sa autor(ka) mal najprv naučiť písať (prózu) a až potom posielať výlevy svojej duše. Preto Dominika, úprimne ťa prosím, depresívne výlevy nechaj doma v šuflíku (na HDD) a sem posielaj normálne scifi/fantasy poviedky.
03.05.2006
žjuvka
Suhlas so SARSom. Depresie su beznou naplnou zivota pozemstana, takze by bolo skvele dozvediet sa, ze niekto tuto zlozku postrada alebo aspon ma potencial kvalitne klamat o tom, ako mu je dobre.
04.05.2006
draculin
Poezia je inac vcleku regulerny zaner..kedysi sa bezne pisalo v rymoch.Akurat v poslednej dobe sa vsetko versovane zvrhlo na:1)vyznanie lasky, 2)svetabôl zo stratenej lasky.Kurnik,to uz nikto nedokaze zversovat novodobe Mor Ho! ako zvolanie cloveka bojujuceho proti mimozemskym votrelcom??? Ale pribeh lasky medzi muzom a sukkubou?..proste cokolvek..scifi..fantasy..horo r..
04.05.2006
žjuvka
Draculin, skús Slovenský zväz postštúrovských spisovateľov, určite sa tam nájde niekto, kto momentálne nepíše texty pre žiadnu Superstar a nad svojim písacím stolom ohlodáva od nudy jedno pero za druhým. Bude ti vďačný. Alebo potom skús SARSa, ten mal len prednedávnom nejaké tvorivé poryvy tohto žánrového typu.
06.05.2006
SARS
"To ťažký údel je, keď málo ľudí vie, písať nie len poviedky, ale aj piesne a básničky." Kurva, asi presedlám z prózy na poéziu (väčšina ludí to robí opačne. No asi mám rodinu v Austálii ;). btw: FS básne sa píšu aj teraz (napr. http://www.fantasy-web.org/ind ex.php?navigace=basne) a nie sú na zahodenie (ako tie moje ;). Inak, do poézie moc nevidím (do minulej aj súčastnej), ale možno je čas to zmeniť :). PS: Na www.fs.fandom.sk mám peknú básničku na tému StarCraft (Kanys ti povie o tom viacej)
06.05.2006
žjuvka
SARS, pozriem, pozriem, teda najprv tomu bude predchadzat zopar nadavok na to, ze mam sakra malo casu a ci by sa to na tom nete nemohlo najst samo, ale.... Inak k tym basnikom, basniam a tak vseobecne, vacsina basnikov (a tiez autorov) najviac obohatila tento svet tym, ze nikdy nezacali pisat. Aj ked by sa to dalo nazvat zachranou i prekliatim v jednom. Ci je to pravda neviem, ale da sa o tom aspon polemizovat.
09.05.2006
SARS
žjuvka, zase si to vystihol. Práve preto mám k poézii taký odpor. Čo je v kontraste s radosťou z jej písania. Cítim, že stojím na rozcestí môjho života, ale viac cez mail. Inak slušná zbierka je na http://fantasy-scifi.net/citar na/clanky.php?vyber=poezie. Inak je to dobrý FS site (pravdaže český).
09.05.2006
žjuvka
Vdaka ti o velky, co nad scifi a tiez fantasy bdies, za nasich bratov cechov, ved bez nich by sme boli v, no ved ty najlepsie to vies....
10.05.2006
SARS
...v Rakúsko-Uhorsku ;).
12.05.2006
Samuel Šiveň
No jako sak neni to scifi ani fantasy ale pripomenulo mi to vec co sa mi z takou babou stale
este ked som mal 16 rokov tak mi to prislo mile no ale aj najivnee alee mileee pozor :)
21.10.2006
Ak sa chcete zapojiť do diskusie, musíte najprv poviedku ohodnotiť.