Za námi šlo Záhrobí (2022)

Pripravte sa zomrieť. Jeho kráľovstvo sa blíži. Šestnásťročný trans chlapec Benji je na úteku pred kultom, v ktorom vyrastal – fundamentalistickou sektou, ktorá rozpútala Armagedon a zdecimovala svetovú populáciu. Zúfalo hľadá miesto, kde sekta nedosiahne naň, a čo je dôležitejšie, ani na biologick...

Info

Slov. názov Za námi šlo Záhrobí
Orig. názov Hell Followed With Us
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Pripravte sa zomrieť. Jeho kráľovstvo sa blíži. Šestnásťročný trans chlapec Benji je na úteku pred kultom, v ktorom vyrastal – fundamentalistickou sektou, ktorá rozpútala Armagedon a zdecimovala svetovú populáciu. Zúfalo hľadá miesto, kde sekta nedosiahne naň, a čo je dôležitejšie, ani na biologickú zbraň, ktorú ho nakazili. Keď ale Benjiho zaženú do kúta príšery zrodené zo skazy, zachráni ho skupina tínedžerov z miestneho Achesonovho LGBTQ+ centra, známeho ako ALC. Vodca ALC, Nick, je pohľadný, autista a smrtiaci strelec, ktorý pozná Benjiho najtemnejšie tajomstvo: biologická zbraň kultu ho mutuje v monštrum nebezpečné natoľko, aby vyhladilo ľudstvo zo Zeme raz a navždy. Napriek tomu Nick ponúkne Benjimu úkryt medzi svojou skupinkou queer tínedžerov, avšak iba pokiaľ Benji dokáže monštrum ovládnuť a využiť jeho silu k obrane ALC. Benji túži po mieste, kam by mohol patriť, a prijíma Nickove podmienky… pokiaľ nezistí, že tajomný vodca ALC má skryté úmysly a viac ako pár vlastných tajomstiev.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: máj 2024

Vonku tridsiatky a prázdniny už klopú na dvere. Ak váhate, čo si počas začínajúceho leta prečítať, máme pre vás pár tipov z májovej nádielky :)

0 komentárov