Alcatraz verzus rytieri z Krištálie (2009)

Alcatraz a dedo Smedry doputovali do Nalhally, jedného zo Slobodných kráľovstiev a domoviny smedryovskej rodiny, kde Alcatraza čakal šok - zistenie, že je tu vlastne legendou. Ako dieťa ho ukradli diabolskí knihovníci, pričom za všetkým stála jeho vlastná matka. S otcom, ktorý sa správa naozaj zvláš...

Info

Slov. názov Alcatraz verzus rytieri z Krištálie
Orig. názov Alcatraz Versus the Knights of Crystallia
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Alcatraz a dedo Smedry doputovali do Nalhally, jedného zo Slobodných kráľovstiev a domoviny smedryovskej rodiny, kde Alcatraza čakal šok - zistenie, že je tu vlastne legendou. Ako dieťa ho ukradli diabolskí knihovníci, pričom za všetkým stála jeho vlastná matka. S otcom, ktorý sa správa naozaj zvláštne, sú si v podstate cudzí, Bastila prišla o svoje brnenie a dedo Smedry, tak ako vždy a všade mešká (to je jeho nadanie) - a napriek tomu sa musia pokúsiť zachrániť mesto pred... samozrejme, že pred knihovníkmi! Začítajte sa do tretieho pokračovania Alcatrazových dobrodružstiev, v ktorom sa chlapec s veľmi nezvyčajným, kazisvetským talentom konečne dostal do Slobodných kráľovstiev! Nanešťastie tam dorazili aj diabolskí knihovníci - vrátane jeho matky. Alcatrazovi neostáva nič iné, len odhaliť zradcu medzi rytiermi z Krištálie, nájsť si cestu k otcovi a zachrániť jednu z posledných bášt Slobodných kráľovstiev.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: marec 2024

Aké zujímavé knihy vyšli v marci? Romány, poviedkové zbierky, komiksy či manga, všetkého máme dosť a určite si z nášho zoznamu vyberiete :)

0 komentárov