Prokletá (2022)

Strhujúce rozuzlenie temného rozprávkového príbehu od autorky Mesačných kroník. Blíži sa Nekonečný mesiac. Kráľ duchov chce zajať jedno z božstiev a vysloviť prianie, aby sa jeho milovaná Perchta vrátila z podsvetia. Serilda a Zlat sa medzitým pokúšajú zlomiť kliatby, ktoré pútajú ich duchmi k prekl...

Info

Slov. názov Prokletá
Orig. názov Cursed
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Strhujúce rozuzlenie temného rozprávkového príbehu od autorky Mesačných kroník. Blíži sa Nekonečný mesiac. Kráľ duchov chce zajať jedno z božstiev a vysloviť prianie, aby sa jeho milovaná Perchta vrátila z podsvetia. Serilda a Zlat sa medzitým pokúšajú zlomiť kliatby, ktoré pútajú ich duchmi k prekliatemu hradu Adalheid. Čoskoro sa však ukáže, že kráľovu túžbu po pomste neuspokojí jediné prianie a jeho zámery môžu zmeniť ríšu smrteľníkov navždy. Dokážu Serilda a Zlat prekaziť jeho temné plány, vyriešiť záhadu Zlatovho zabudnutého mena a ochrániť svoje nenarodené dieťa?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Best of 2023: Prekladová detská a Young Adult fantastika

Ak máte radi YA či detskú fantastiku, tak mrknite na náš zoznam Best of 2023, kde sme sa zo všetkých vydaných v minulom roku snažili vybrať tie najepšie tituly.

0 komentárov