Trinásť balád pre Lucifera (?)

Na svete sú dva druhy ľudí: tí, ktorí vám povedia, že sú ochotní za niečo zabiť, a tí, ktorí by za to niečo pokojne položili život. Z prvých sa stávajú monštrá. A tí druhí? Tí jednoducho skončia mŕtvi. Istého spisovateľa raz vyhľadal mysteriózny starec s ponukou, aby preňho napísal trinásť príbeh...

Info

Slov. názov Trinásť balád pre Lucifera
Orig. názov Trinásť balád pre Lucifera
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Na svete sú dva druhy ľudí: tí, ktorí vám povedia, že sú ochotní za niečo zabiť, a tí, ktorí by za to niečo pokojne položili život. Z prvých sa stávajú monštrá. A tí druhí? Tí jednoducho skončia mŕtvi. Istého spisovateľa raz vyhľadal mysteriózny starec s ponukou, aby preňho napísal trinásť príbehov. Zadanie bolo jednoduché, no o to desivejšie: „Ukáž ľuďom temnotu. Nechaj ich pocítiť jej bezútešnú ťažobu. Cez ňu sa dostanem k ich duši. Inak si vezmem tú tvoju.“ Túto zbierku trinástich poviedok temného magického realizmu a hororu si vraj objednal sám diabol. Je však skutočne prekliata? Dokáže vám ukradnúť dušu alebo kvôli nej skončíte ako monštrum? Odvážite sa to zistiť?
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť , musíš byť prihlásený Nie je možné hodnotiť nakoľko ešte nedošlo k vydaniu.
Osoby a obsadenie
Filmová história scifi

Články

Knihy mesiaca: február 2024

Vo februári sme sa dočkali hneď niekoľkých skvelých šťavnatých noviniek, ale pár reprintov. Výber tých najlepších knižných a komiksových kúskov za fenruár 2024 je tu! :)

0 komentárov