Polibek Choroby (2023)

Nie je to vlahý vietor, čo sa ženie Sibírou, ale smrť. Osada za osadou vymiera v bolestiach a obete v smrteľnej agónii vyznávajú lásku niečomu, čo by snáď mohla byť aj bytosť. Píše sa rok 1908 a zastaviť desivú epidémiu, pri ktorej v láskyplnom objatí umierajú desaťtisíce ľudí, prichádza Michail Ger...

Info

Slov. názov Polibek Choroby
Orig. názov Polibek Choroby
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Nie je to vlahý vietor, čo sa ženie Sibírou, ale smrť. Osada za osadou vymiera v bolestiach a obete v smrteľnej agónii vyznávajú lásku niečomu, čo by snáď mohla byť aj bytosť. Píše sa rok 1908 a zastaviť desivú epidémiu, pri ktorej v láskyplnom objatí umierajú desaťtisíce ľudí, prichádza Michail Gerasimov. Snáď nebude nová úloha pre talentovaného lekára experimentálnej medicíny príliš a ubráni sa bozku Choroby. Spoznajte strhujúci príbeh trpkej lásky, infikovanej krvi a šokujúceho poznania. Príbeh, v ktorom postavy iba hmlisto tušia, či spia alebo bdie, a nočná luna nad ich hlavami skrýva najtemnejšie tajomstvo.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Tom Gottwald – Polibek Choroby: Dostane hororový vírus aj čitateľa? (recenzia)

Tom Gottwald namiešal divoký žánrový koktejl. Výpravný horor na Sibíri, kriminálka či hard scifi o stroskotaní mimozemskej civilizácie. Môže to spolu fungovať?

0 komentárov

Knihy mesiaca: august 2023

Ako už pravidelne, najlepšie písmenkové a bublinkové tituly za minulý mesiac...

0 komentárov