Krámek s fantazií (2021)

Vitajte v obchodíku s fantáziou, ktorý putuje po celom svete a ponúka starožitné čačky, ktoré dokážu naplniť stratené sny, a zvláštne telefóny, vďaka ktorým sa môžete spojiť so svojimi milovanými na onom svete. Po príchode do malého mestečka Boonah však starý obchodník s fantáziou Earlatidge Hubert ...

Info

Slov. názov Krámek s fantazií
Orig. názov The Emporium of Imagination
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Vitajte v obchodíku s fantáziou, ktorý putuje po celom svete a ponúka starožitné čačky, ktoré dokážu naplniť stratené sny, a zvláštne telefóny, vďaka ktorým sa môžete spojiť so svojimi milovanými na onom svete. Po príchode do malého mestečka Boonah však starý obchodník s fantáziou Earlatidge Hubert Umbrey zisťuje, že umiera a že čo najrýchlejšie musí nájsť svojho nástupcu, pretože aj v malom Boonahu je rad tých, ktorým by jeho kúzla pomohli. Napríklad Enochovi – desaťročnému chlapcovi, ktorý oplakáva svojho otca a previnilo skrýva akési tajomstvo. Alebo Ann, ktorá do mesta pricestovala za umierajúcou babičkou, a napriek tomu s ľútosťou myslí predovšetkým na jedného muža. Avšak aj samotnému pánovi Earlatidgeovi pripraví obchodík počas jeho posledných dní na zemi obchod v podobe, v akej ho nikdy predtým nepoznal – a dokáže tak čeliť svojmu osudu. Nenechajte si ujsť pútavý magický román o fantastickom obchodíku, ktorý prináša útechu, pokoj a nádej tým, ktorí to potrebujú. Krásny a povznášajúci príbeh, ktorý vás rozosmeje aj dojme.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podpor scifi.sk 2 % z dane v roku 2024

Články

Knihy mesiaca: február 2023

Rok 2023 sa postupne rozbieha a spolu s ním i vydavateľstvá. Výber z tých najzaujímavejších žánrových kníh a komiksov prinášame v nasledujúcom zozname :)

0 komentárov