Mickey7 (2022)

Mickey7 je postrádateľný člen ľudskej výpravy vyslanej kolonizovať ľadový svet Niflheim. Kedykoľvek je nejaká misia príliš nebezpečná, pošlú Mickeyho. Keď zomrie, jednoducho sa vyrobí nové telo, do ktorého pamäte sa nahrá väčšina Mickeyho starých spomienok. Po šiestich zmŕtvychvstaniach už Mickey7 d...

Info

Slov. názov Mickey7
Orig. názov Mickey7
Hodnotenie Ešte nehodnotené
Anotácia Mickey7 je postrádateľný člen ľudskej výpravy vyslanej kolonizovať ľadový svet Niflheim. Kedykoľvek je nejaká misia príliš nebezpečná, pošlú Mickeyho. Keď zomrie, jednoducho sa vyrobí nové telo, do ktorého pamäte sa nahrá väčšina Mickeyho starých spomienok. Po šiestich zmŕtvychvstaniach už Mickey7 dobre vie, ako to chodí... a tiež chápe, prečo bolo v čase, keď sa rozhodol pripojiť k expedícii, voľné práve toto jediné miesto. Keď sa počas rutinnej prieskumnej misie stratí, je považovaný za mŕtveho. A kým sa stihne vrátiť na základňu, už je v službe Mickey8. Súbežná existencia duplicitných ľudských bytostí je zakázaná a ak na to ostatní prídu, obaja ich nechajú zrecyklovať. A tak musí Mickey7 existenciu svojho dvojníka pred zvyškom kolónie tajiť. Život na Niflheime však nie je žiadny med. Atmosféra je pre ľudí nedýchateľná, jedla je málo, teraformácia postupuje pomaly a veliteľ Marshall je z toho značne nervózny. Prežitie nakoniec záleží práve na Mickeym. Pokiaľ však neumrie nadobro.
Tvoje hodnotenie

Minirecenzia:

Ak chceš hodnotiť sfdb, musíš byť prihlásený
Osoby a obsadenie
Podporte scifi.sk

Články

Knihy mesiaca: február 2023

Rok 2023 sa postupne rozbieha a spolu s ním i vydavateľstvá. Výber z tých najzaujímavejších žánrových kníh a komiksov prinášame v nasledujúcom zozname :)

0 komentárov